Νέα ανατροπή στην Super League 2 – Πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα

Νέα ανατροπή στην Super League 2 – Πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα

Νέα ανατροπή με την Super League! Έναρξη στις 6/11 για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Τελειωμό δεν έχουν οι… ανατροπές με την Super League 2 η οποία για ακόμη μια χρονιά πηγαίνει από… εδώ και από εκεί.

Αυτή τη φορά ίσως και η απόφαση να είναι οριστική. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν στη λίγκα δηλαδή. Πιο συγκεκριμένα, έγιναν γνωστές οι πρώτες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας Αρχής και αποφασίστηκε να γίνει σέντρα στις 6 του Νοέμβρη!

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Ντόρσεϊ, μένει ελεύθερος από τους Μάβερικς – Επιστρέφει στην Ευρώπη;

Πρόκειται για μια νέα αλλαγή δεδομένων, καθώς στις 5 Σεπτεμβρίου είχε αποφασιστεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 16/10, δηλαδή την Κυριακή που έρχεται. Η λίγκα άλλαξε την απόφαση της και έτσι όπως όλα δείχνουν η πρώτη σέντρα θα γίνει στις 6/11!

Παράλληλα, το Δ.Σ. της Super League 2 έδωσε το «πράσινο» φως για τη συμμετοχή του Ηρακλή Λάρισας, ενώ από την άλλη ο Διαγόρας Ρόδου κατέθεσε αίτημα να αγωνιστεί στο Βορρά, αντικαθιστώντας την Ξάνθη η οποία δεν θα συμμετέχει στη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι όμιλοι όπως διαμορφώθηκαν:

Βόρειος Όμιλος: Απόλλων Λάρισας, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, ΠΑΟΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Απόλλων Πόντου, ΑΣΑ, Πανσερραϊκός, Ηρακλής, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Μακεδονικός, Βέροια, Ηρακλής Λάρισας, Διαγόρας

Νότιος Όμιλος: Χανιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Επισκοπή, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ηρόδοτος, Κηφισιά, ΑΕΚ Β, Ολυμπιακός Β, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ