Οφρυδόπουλος: «Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα»

Οφρυδόπουλος: «Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την ισοπαλία της ΑΕΚ Β' κόντρα στο Αιγάλεω.

Η ισοπαλία (1-1) με το Αιγάλεω δεν αφήνει ικανοποίηση στην ΑΕΚ Β’, όπως επεσήμανε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Κατάρ – Εκουαδόρ 0-2: «Έσπασε» την… Κατάρ-α

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σωκράτη Οφρυδόπουλου:
«Σήμερα είχαμε ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι με το Αιγάλεω, του οποίου η βαθμολογική θέση το έκανε ακόμα πιο δύσκολο. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι και δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Οι ανακτήσεις της μπάλας εκ μέρους μας ήταν πολύ γρήγορες, ήμασταν πολύ επιθετικοί, φτάσαμε πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή και κατορθώσαμε έστω και στο τέλος του ημιχρόνου να προηγηθούμε εντελώς δίκαια, με βάση την εικόνα του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Αιγάλεω ήταν πραγματικά καλύτερο μέχρι το 60′-65′ και σε αυτό το διάστημα κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα εκπληκτικό γκολ. Από κει και πέρα πήραμε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα μέσα σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, ο οποίος, ειλικρινά, δεν είναι για ποδόσφαιρο. Μπορεί βέβαια να πει κάποιος ότι αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες. Δεν ξέρω για τον αντίπαλο, όμως εμείς είμαστε ομάδα η οποία θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και αναγκαστήκαμε να παίξουμε σε έναν αγωνιστικό χώρο, στον οποίο αναπόφευκτα θα κάνεις λάθη. Γι’ αυτό στο τέλος παίξαμε λίγο πιο άμεσα, αλλάξαμε το σχηματισμό μας και διεκδικήσαμε τη νίκη μέχρι το τέλος.

Νομίζω ότι η εικόνα μας ήταν καλή, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι μας με το αντίπαλο το Ρουφ εντός έδρας, στο οποίο ελπίζουμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη που θα βοηθήσει και ψυχολογικά τα παιδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ