Για 3+1 κινήσεις ο Ολυμπιακός Β – Τρεις επιστροφές και Σουηδός σέντερ φορ από τη Νότιγχαμ

Για 3+1 κινήσεις ο Ολυμπιακός Β – Τρεις επιστροφές και Σουηδός σέντερ φορ από τη Νότιγχαμ

Ο Ολυμπιακός προσέχει τα παιδιά του. Ο Μίτσελ αποφάσισε επιστροφή Μπαγκαλιάνη, Πινακά, Σουρλή. Σκέφτεται Σουηδό φορ για την ομάδα Β.

Οι διεργασίες στον Ολυμπιακό συνεχίζονται, σε όλα τα επίπεδα. Και σε επίπεδο πρώτης ομάδας, αλλά και σε επίπεδο ομάδας Β’. Με τους Ερυθρόλευκους να κινούνται και να ετοιμάζουν σημαντικές κινήσεις και για τις δύο επαγγελματικές τους ομάδες. Σε ό,τι έχει να κάνει με την πρώτη ομάδα, οι Ερυθρόλευκοι ολοκληρώνουν και τυπικά το Σαββατοκύριακο τη μεταγραφή του Ροντινέι, ενώ παράλληλα προχωρούν τη μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι. Μια κίνηση που όλα δείχνουν ότι λογικά θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει δρομολογήσει την ενίσχυση της ομάδας Β με τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές. Τρεις… δικούς της ποδοσφαιριστές. Οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη οι Ερυθρόλευκοι δρομολογούν την επιστροφή του Πέτρου Μπαγκαλιάνη από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε 9 ματς των Ηπειρωτών (8 Super League, 1 Κύπελλο), αλλά υπάρχει η άποψη ότι η εξέλιξή του δεν είναι αυτή που πρέπει.

Διαβάστε επίσης: Φοβερός Φορτούνης, σκόραρε με σουτ πίσω από την εστία (vid)

Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Δημήτρη Πινακά. Ο 21χρονος Ελληνας επιθετικός, αν και ξεκίνησε δυναμικά τη χρονιά, παίρνοντας συμμετοχές στον Απόλλωνα Λεμεσού (4 ματς, 1 γκολ), στη συνέχεια μπήκε στο περιθώριο από την κυπριακή ομάδα. Με αποτέλεσμα η επιστροφή του να κρίνεται επιβεβλημένη. Επιλέον, είναι γνωστό πως οι Πειραιώτες έχουν ενημερωθεί από τη Φορτούνα Σιτάρντ ότι δεν θέλει να συνεχιστεί ο δανεισμός του Βασίλη Σουρλή. Ο οποίος επίσης επιστρέφει.
Στον Πειραιά σκέφτηκαν εάν είναι προτιμότερο να παραχωρηθούν αλλού ως δανεικοί οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Εντούτοις, με απόφαση του Μίτσελ, τους Ζοσέ Ανιγκό και της ομάδας, φαίνεται ότι θα επιλεγεί να μείνουν στο Ρέντη και να παίξουν στον Ολυμπιακό Β. Κάτι που θα δώσει την ευκαιρία στον Ισπανό τεχνικό να τους έχει από κοντά, να επιβλέπει την εξέλιξή τους, αλλά και να μπορεί να τους χρησιμοποιήσει, όποτε το κρίνει σκόπιμο.

Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Νότιγχαμ Φόρεστ, έχει προκαλέσει μια σειρά από ενδιαφέροντα μεταγραφικά σενάρια. Κάποια εξ αυτών δεν είναι τόσο… υποθετικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, στον Ολυμπιακό εξετάζουν το ενδεχόμενο να εντάξουν στην ομάδα Β’, έναν ποδοσφαιριστή που δύσκολα θα πάρει χρόνο στους Αγγλους. Αλλά ο οποίος θα μπορούσε να προσφέρει σημαντικές λύσεις στη δεύτερη ομάδα και παράλληλα να παρακολουθηθεί η εξέλιξή του.

Ο λόγος για τον νεαρό διεθνή Σουηδό σέντερ φορ Τζούλιαν Λάρσον. Η ομάδα του Γιάννη Οκκά έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ και η παρουσία ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή όπως ο 21χρονος ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ, μπορεί να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους Ερυθρόλευκους. Φέτος ο Σουηδός έχει αγωνιστεί 4 φορές στην Premier League 2, χωρίς να σκοράρει, κυρίως επειδή προπονείται με την πρώτη ομάδα, υπό τις οδηγίες του Στιβ Κούπερ.

Ωστόσο πέρυσι ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές των Reds στην πορεία τους ως τα ημιτελικά της Premier League 2, έχοντας 9 γκολ και 5 ασίστ σε 24 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα των Αγγλων. Το όνομα του Λάρσον έχει πέσει στο τραπέζι και σύντομα θα παρθεί απόφαση εάν ο Ολυμπιακός θα τον εντάξει στο δυναμικό του. Όπως μπορεί να συμβεί και με 1-2 «μικρούς» ακόμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ