Η ειδική επιτροπή της Super League 2 είδε τον Υφυπουργό και άδειασε τον Λεωνίδα Λεουτσάκο: Επιβεβαιώθηκε η ελλιπής ενημέρωση- «Εσφαλμένες αποφάσεις που πήραμε»

Η ειδική επιτροπή της Super League 2 είδε τον Υφυπουργό και άδειασε τον Λεωνίδα Λεουτσάκο: Επιβεβαιώθηκε η ελλιπής ενημέρωση- «Εσφαλμένες αποφάσεις που πήραμε»

Τι συζήτησε η ειδική επιτροπή και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη...

Έκθετος ο Λεωνίδας Λεουτσάκος έπειτα από τις σημερινές ραγδαίες εξελίξεις στο μέτωπο της Super League 2. Η ειδική επιτροπή που συστάθηκε από τον συνεταιρισμό πριν από μερικά 24ωρα προκειμένου να δώσει τέλος σε αυτό το ιδιότυπο lock out που κρατά το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στον πάγο εδώ και έναν μήνα συνομίλησε το μεσημέρι με τον πρόεδρο της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη και το απόγευμα συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη.

Τι προέκυψε από αυτές τις επαφές; «Επιβεβαιώθηκε η ελλιπής ενημέρωση που είχαμε από τη διοίκησή μας, συνέπεια της οποίας ήταν οι εσφαλμένες αποφάσεις που πήραμε ως Λίγκα. Διαπιστώθηκε η διάθεση της Πολιτείας να σταθεί αρωγός, αρκεί να τηρούνται με συνέπεια όσα συμφωνούνται» αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε. Και όπως καταλαβαίνει ο καθένας, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος είναι πλέον σε πάρα πολύ δύσκολη θέση μιας και θα πρέπει δεδομένα να δώσει εξηγήσεις.

Διαβάστε επίσης: Με ειδική μπότα ο Εμβιλά, ποια παιχνίδια χάνει – Τι συνέβη με Χάμες, γιατί έμεινε εκτός ο Σισέ

Για το τι καταλάβαινε όλον αυτό τον καιρό που ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, για το τι καταλάβαινε συνομιλώντας με τη Super League. Και κυρίως: Για το τι ακριβώς μετέφερε και έφτασε σε σημείο η Super League 2 να γίνει ξανά πρωτάθλημα-ανέκδοτο σε ολόκληρη την Ευρώπη. Κάποιο που σταμάτησε στα… μισά του δρόμου για το ποσοστό από το στοίχημα!

Την ειδική επιτροπή της Super League 2 απαρτίζουν οι: Άρης Παλτόγλου (ΠΑΕ Αιγάλεω), Βίκτωρ Τσιολέκας (Καλλιθέα), Δημήτρης Παπαδημητρίου (ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας), Αλέξης Παπακωνσταντίνου (ΠΑΕ Νίκη Βόλου) και Αντώνης Ροκάκης (ΠΑΕ Χανιά). Σκοπός των σημερινών επαφών ήταν να βρεθεί η λύση που θα επιτρέψει την άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της δεύτερης τη τάξει ελληνικής ποδοσφαιρικής επαγγελματικής κατηγορίας, τη διασφάλιση της αξιοπιστίας του και την εξασφάλιση των πόρων (κατανομή χρηματοδότησης από τον μόνιμο μηχανισμό ενίσχυσης του Αθλητισμού, μέσω της φορολογίας των κερδών των παικτών τυχερών παιγνίων) που είναι αναγκαίοι για τη βιωσιμότητα και την ανταγωνιστικότητα των ΠΑΕ της Super League 2.

Εννοείτε πως μετά από όσα συνέβησαν σήμερα έχει πολύ ενδιαφέρον πια το τι θα συμβεί στο αυριανό εξαιρετικά κρίσιμο Δ.Σ. της Λίγκας, που θα ξεκινήσει στις 12:30. Σε αυτό, οι πέντε πρόεδροι θα πρέπει να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους για εξασφάλιση 150.000 ευρώ για κάθε ομάδα. Από εκεί και πέρα μένει να δούμε τι θα πράξει ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος –κατά δήλωση του- είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί από την προεδρία της Super League 2 αν η ειδική επιτροπή έχει πετύχει τον σκοπό της, εξασφαλίζοντας περισσότερα χρήματα από το Στοίχημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ