ΑΕΚ Β’ – Απόλλων Σμύρνης 0-2

ΑΕΚ Β’ – Απόλλων Σμύρνης 0-2

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της ΑΕΚ Β', επέκτεινε το αήττητο σερί του και παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της κορυφής στην Superleague 2.

Συνέχισε το αήττητο σερί του ο Απόλλων Σμύρνης, που έφτασε τα 8 ματς χωρίς ήττα, με την ΑΕΚ Β’ να είναι το τελευταίο… θύμα του (2-0), στην αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για τον νότιο όμιλο της Superleague 2, στα Σπάτα και το Σεραφίδειο.

Πέρασε από την έδρα των κιτρινόμαυρων πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τον Μωραΐτη να ανοίγει το σκορ στο 15′ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Περέιρα και τον Καρίμ μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους να διαμορφώνει το τελικό 2-0 (47′), πλασάροντας εύστοχα τον Χατζηεμμανουήλ μετά από λάθος του Γερόλεμου.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο NBA – Ετοιμοι για «βόμβα» μεγατόνων οι Μπακς του Γιάννη!

Οι παίκτες του Βοσνιάδη έχουν μια από τις καλύτερες άμυνες την κατηγορία, κάτι που το πιστοποίησαν και κόντρα στην ομάδα της ΑΕΚ Β’. Για να γίνει αυτό όμως χρειάστηκε μια μεγάλη εμφάνιση από τον τερματοφύλακα Κότσαρη ο οποίος κατέβασε ρολά και δεν επέτρεψε σε αρκετές φάσεις στους παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να ξαναμπούν στο παιχνίδι (Γερόλεμος 32′, Μπότος 60′, Ζίνι 68′, 83′)

Με τη νίκη αυτή στο Σεραφίδειο, ο Απόλλων βρίσκεται στην 2η θέση του νότιου ομίλου της Superleague 2 με 34 βαθμούς, με την πρωτοπόρο Κηφισιά να βρίσκεται στους 37 με ματς λιγότερο, αφού αγωνίζεται την προσεχή Δευτέρα (27/3) εντός έδρας κόντρα στην Ηλιούπολη.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Χριστοφιλόπουλος (67′ Χατζηκυριάκος), Λάτσι, Παρράς (85′ Παρράς), Γερολέμου, Δημητρίου, Μπότος, Κορομηλάς (61′ Πανεράς), Σκόνδρας (60′ Απ. Χριστόπουλος), Ζίνι

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Λούι (79′ Παπαγεωργίου), Κοροβέσης, Ντομίνγκες, Πατάπης, Μουστακόπουλος, Φατιόν (52′ Αναστασόπουλος), Περέιρα (66′ Ερέρα), Κουάδρα (79′ Θεοχάρης), Σαντάτ, Μωραΐτης (66′ Χαλίμι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ