Τανούλη και στο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός: Έντονη φημολογία για τον αδερφό του σέντερ

Τανούλη και στο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός: Έντονη φημολογία για τον αδερφό του σέντερ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Τανούλη στο μπάσκετ, με τον αδελφό του, Κωνσταντίνο, να οδεύει προς την ποδοσφαιρική ομάδα.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Γιώργου Τανούλη από τον Ολυμπιακό, ένα νέο μέλος της οικογένειάς του είναι έτοιμο να ενταχθεί στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια.

Ο αδελφός του 21χρονου σέντερ των «Πειραιωτών», Κωνσταντίνος, είναι κεντρικός αμυντικός και όλα δείχνουν πως από τη νέα σεζόν θα φορά τα «ερυθρόλευκα» της Β’ ομάδας του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: Κρούση της Τζένοα στον Ολυμπιακό για τον Κούντε

Ο Κωνσταντίνος Τανούλης είναι 18 ετών και αγωνίζεται στον Άρη, έχοντας βρεθεί σε αποστολές της πρώτης ομάδας, χωρίς ωστόσο να έχει πάρει το βάπτισμα του πυρός σε επίπεδο ανδρών ακόμη.

Ο ύψους 1.90 στόπερ, έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης από τον Χερμάν Μπούργος, όσο ο Αργεντίνος βρισκόταν στον πάγκο του Άρη. Έχει αγωνιστεί 20 φορές με την Κ-19 των «Κιτρίνων», με 3 γκολ ήδη στο ενεργητικό του αν και στόπερ.

Η μετακίνησή του στον Πειραιά μοιάζει αρκετά πιθανή, με τα δύο αδέλφια να δένουν ξανά, μιας και την τελευταία τριετία ο Γιώργος βρισκόταν στην Πάτρα για λογαριασμό του Προμηθέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ