Αποβλήθηκε ο Αλμωπός Αριδαίας – Οι όμιλοι της Super League 2

Αποβλήθηκε ο Αλμωπός Αριδαίας – Οι όμιλοι της Super League 2

Το πειθαρχικό όργανο της Super League 2 απέβαλε τον Αλμωπό Αριδαίας από το πρωτάθλημα, στο οποίο θα συμμετάσχουν 24 ομάδες.

Μπορεί αρχικά ο Αλμωπός Αριδαίας να είχε τοποθετηθεί στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, ωστόσο το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της κατηγορίας αποφάσισε να αποβάλλει την ομάδα από την Αριδαία από το νέο πρωτάθλημα.

Υπήρχε θέμα με το πιστοποιητικό του Αλμωπού και τελικά δεν του χορηγήθηκε πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, για να μπορέσει να παίξει στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Το τηλεφώνημα του Μπαρτζώκα για Τέρενς Ντέιβις και οι εξελίξεις που έρχονται (vids)

Με την αποβολή της ομάδας από την Πέλλα, δεν θα υπάρξει αναπλήρωση (όπως και στην περίπτωση του ΟΦ Ιεράπετρας) και ο Βόρειος Όμιλος θα έχει και αυτός 12 ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2:

«ο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε την παρακάτω απόφαση:

•ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ υπέπεσε στην πειθαρχική παράβαση περί μη χορήγησης του πιστοποιητικού συμμετοχής (παρ. 3 άρθρο 77Α, Ν2725/99, παρ 8Α άρθρο 78 Ν 2725/99, παρ. 2 του άρθρου 3 του ιδίου νόμου σε συνδυασμό με τα άρθρα 2 και 3 παρ. Α του ΠΚ της ΕΠΟ). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος της Super League 2, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024».

Οι δύο όμιλοι της Super League 2:

Βόρειος Όμιλος

ΑΕΛ
Ηρακλής
ΠΑΟΚ Β
ΑΕΚ Β
Μακεδονικός
Λεβαδειακός
Αιολικός
Κοζάνη
Νίκη Βόλου
Αναγέννηση Καρδίτσας
Απόλλων Πόντου
Καμπανιακός

Νότιος Όμιλος

Παναθηναϊκός Β
Ολυμπιακός Β
Γιούχτας
Τηλυκράτης
Ηλιούπολη
Αιγάλεω
Χανιά
Διαγόρας
Ιωνικός
Παναχαϊκή
Athens Kallithea
Καλαμάτα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ