Στην αποστολή του Ολυμπιακού Β’ για την πρεμιέρα της Super League 2 o Ανδρούτσος

Στην αποστολή του Ολυμπιακού Β’ για την πρεμιέρα της Super League 2 o Ανδρούτσος

Ο Θανάσης Ανδρούτσος είναι ένας από τους παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Αριέλ Ιμπαγάσα για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού Β' στη Super League 2.

Το πρωτάθλημα της Super League 2, ξεκινά αύριο (Σάββατο 23/9) με τον Ολυμπιακό Β’ να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα την Ηλιούπολη και στην αποστολή των «Ερυθρόλευκων» συμπεριλήφθη και ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ηλιούπολη στο «Ρέντη» στις 15:15 και ο Ιμπαγάσα αποφάσισε να πάρει στην αποστολή και δεξιό μπακ της πρώτης ομάδας, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, για πρώτη φορά μετά τις 29/7 και το φιλικό του Ολυμπιακού στη Νόριτς.

Διαβάστε επίσης: O Κώστας Φορτούνης είναι δύο βήματα μακριά από τον Τζόλε και από (ένα) απόλυτο ρεκόρ στον Ολυμπιακό

Ο Ανδρούτσος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και μετά τις προπονήσεις που πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα είναι έτοιμος για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού Β’: 

Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπαγκαλιάνης, Μπα, Κωστή, Ι. Ιμπαγάσα, Καράκουτης, Χ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Μαρίνος, Μαυρουδής, Παπαδούδης, Περλέσι, Πινακάς, Ρέτσος, Σγουρός, Στουρνάρας, Συρμής, Τσέλιος και Βλαχομήτρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ