Ο Ολυμπιακός Β΄ επιστρέφει: Ο Ντόι, ο Κωστούλας και η πρεμιέρα με την Ηλιούπολη

Ο Ολυμπιακός Β΄ επιστρέφει: Ο Ντόι, ο Κωστούλας και η πρεμιέρα με την Ηλιούπολη

Η Super league 2 ξεκινάει και μαζί οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Β΄...

Πρωτοστάτησε στο εγχείρημα της δημιουργίας των ομάδων Β΄ και της συμμετοχής του στη Super League 2, έχοντας κατανοήσει τη σημασία της συμμετοχής για όλα εκείνα τα παιδιά που ψάχνουν τρόπο να καλύψουν το «κενό» ανάμεσα στην παραγωγική διαδικασία και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Και έχει να το λέει πως από αυτή την διαδικασία έβγαλε στον αφρό ένα πρώτο αποτέλεσμα με όνομα και επώνυμο: Τον Ανδρέα Ντόι που πλέον λογίζεται και υπολογίζεται ως ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της generation X του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον Φώτη Κίτσο που έπειτα από μια σεζόν δανεισμού στην Ομόνοια με την οποία έπαιξε στα κύπελλα Ευρώπης, είναι πλέον στον Βόλο. Καμία αμφιβολία λοιπόν. Ο οργανισμός λίγο πριν την αφετηρία της season 3 για τον Ολυμπιακό Β΄ δεν έχει παρά να συνεχίσει στον δρόμο που χάραξε. «Trust the process» όπως συνηθίζουν να λένε οι Αμερικανοί.

Με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να συνεχίζει στο τιμόνι, έχοντας επιστρέψει στη θέση του από την Άνοιξη. Και με ένα ρόστερ που ξεκινά από τον «έτοιμο» για την πρώτη ομάδα Αλγκασίμ Μπα, ως το 16χρονο «φαινόμενο» που ακούει στο όνομα Χαράλαμπος Κωστούλας.
Ναι, η ίδια μέθοδος παρά το γεγονός ότι από φέτος τα δεδομένα για τις ομάδες Β΄ στη Super League 2 αλλάζουν καθώς σε αντίθεση με την πρώτη διετία πλέον απειλούνται και εκείνες με υποβιβασμό. Για την ιστορία μάλιστα; Οι Ερυθρόλευκοι που πέρσι έγιναν «στόχος» μιας σειράς από επικίνδυνες διαιτησίες, ξεκινούν με τιμωρία δέκα βαθμών.
Αυτό όμως δεν αλλάζει την σκέψη τους: Την ανάδειξη του ταλέντου της παραγωγικής διαδικασίας του Ρέντη. Πρώτη αποστολή: Το μεσημέρι (24/9, 15:15) εντός έδρας με αντίπαλο την Ηλιούπολη. Ένα ματς όπου Ιμπαγάσα θα έχει την υποστήριξη και του Θανάση Ανδρούτσου που μέσα στο καλοκαίρι αν και ανανέωσε το συμβόλαιο του χάθηκε στη… μετάφραση του νέου ρόστερ της πρώτης ομάδας και πολύ λογικά ψάχνει για αγωνιστικό ρυθμό.
Θα είναι εκεί επίσης ο Αλγκασίμ Μπα που πέρσι πέτυχε 9 γκολ, το δίδυμο Κωστή-Μαρίνου που είναι ίσως το πιο έμπειρο σε αυτό το σύνολο για το επίπεδο της Super League, ο Παπαδούδης που εκτελεί χρέη τρίτου τερματοφύλακα στην πρώτη ομάδα αλλά και ο Μπαγκαλιάνης που ο Πέδρο Μαρτίνς στο παρελθόν τον εμπιστεύτηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Ολυμπιακό Β΄αγωνίζεται και ο μικρός αδερφός του Παναγιώτη Ρέτσου, ο Δημήτρης που με τη σειρά του βρίσκεται πάρα πολλά χρόνια στα τμήματα υποδομής του club

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ