ΑΕΛ: Ανατροπή με Δερμιτζάκη, αποφάσισε να συνεχίσει

ΑΕΛ: Ανατροπή με Δερμιτζάκη, αποφάσισε να συνεχίσει

Ανατροπή με Παύλο Δερμιτζάκη στην ΑΕΛ. Άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας παρά τις αντιρρήσεις των οπαδών.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης χθες πραγματοποίησε νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Ηρακλή, όμως αμέσως μετά τον τέλος του αγώνα υπέβαλε την παραίτηση του.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας είχαν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια τους για την πρόσληψή του και έφτασαν σε σημείο να βρίζουν την μητέρα του που δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή.

Διαβάστε επίσης: Μαρούσι: Πολύ κοντά στον Γιώργο Μπόγρη

Το γεγονός αυτό φάνηκε να εξοργίζει τον Δερμιτζάκη που ανακοίνωσε την παραίτηση του σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα.

Ο ίδιος πλέον φαίνεται να έχει αλλάξει άποψη και αποφάσισε να συνεχίσει στο τιμόνι των «βυσσινί» θέτοντας βέβαια συγκεκριμένους όρους.

Αναλυτικά οι χθεσινές του δηλώσεις:

«Σήμερα κερδίσαμε, αύριο μπορεί να χάσουμε. Δεν μπορεί να μου βρίζουν τη μάνα και να πληρώσω το μάρμαρο. Ήρθα τρίτη αγωνιστική σε μια ομάδα που είναι αυτή που είναι. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και ο σκοπός μου είναι να παραιτηθώ», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.

Ενώ σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ομάδας, Αχιλλέας Νταβέλης σχολίασε ότι αν παραιτούνταν ο Έλληνας τεχνικός, τότε θα έπραττε το ίδιο κι αυτός. Μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για αυτό που έγινε. «Αν παραιτηθεί ο Δερμιτζάκης, παραιτούμαι από πρόεδρος της ΑΕΛ. Τεράστια συγγνώμη εκ μέρους όλων των Λαρισαίων για όσα ακούστηκαν εις βάρος του κ. Δερμιτζάκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ