Ολυμπιακός Β’ – Τηλυκράτης Λευκάδας 4-1: «Καταιγισμός» στο πρώτο ημίχρονο και άνετο τρίποντο

Ολυμπιακός Β’ – Τηλυκράτης Λευκάδας 4-1: «Καταιγισμός» στο πρώτο ημίχρονο και άνετο τρίποντο

Ο Ολυμπιακός Β' «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο και πήρε μία άνετη νίκη απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας (4-1) για την 5η αγωνιστική της Super League 2. Σκόραρε και ο Ανδρούτσος.

Ο Ολυμπιακός Β’ ξεπέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο του Τηλυκράτη Λευκάδας (4-1) έχοντας ουσιαστικά «κλειδώσει» τη νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν ασταμάτητοι στο πρώτο 25λεπτο και χάρη στα γκολ των Βλαχομήτρου, Μαρίνου, Ανδρούτσου και Μπα πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Για πρώτη φορά με ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση

Το ματς

Το ιδανικότερο ξεκίνημα είχε η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα η οποία μόλις 20 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα προηγήθηκε στο σκορ. Ο Μπα έκανε το γύρισμα και ο Μαρίνος με αριστερό πλασέ έκανε το 1-0 ξαφνιάζοντας τον Τηλυκράτη.

Στο 12′ οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν ξανά με τον Μαρίνο να είναι αυτός που να επιχειρεί τη σέντρα και τον Μπα να παίρνει την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας να αποκρούει.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ανδρούτσος με ατομική ενέργεια έφτασε στην αντίπαλη περιοχή όπου ανατράπηκε κερδίζοντας πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 20′ ήρθε η πρώτη ευκαιρία του Τηλυκράτη με τον Παπαδούδη να αντιδράει σωστά και να διώχνει εντυπωσιακά.

Στο 24΄ο Μαρίνος έκανε το γύρισμα βρίσκοντας τον Βλαχομήτρο και αυτός με κεφαλιά έκανε το 3-0. Πάλι στο 37΄ο Βλαχομήτρος με ατομική ενέργεια δημιούργησε ακόμη μία ευκαιρία αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε.

Τρία λεπτά αργότερα ο Τηλυκράτης μείωσε σε 3-1 μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπανουδάκη ο οποίος βρήκε τον Ανδρέου και εκείνος με τη σειρά του έκανε το 3-1 λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 54′ ο Σγούρος έκανε την κάθετη στον Βλαχομήτρο αλλά το πλασέ που επιχείρησε ο παίκτης του Ολυμπιακού κατέληξε σε κόρνερ μετά την επέμβαση του τερματοφύλακα. Ο Τηλυκράτης απείλησε με το σουτ του Νιφορόπουλου στο 68′ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Τηλυκράτη ήρθε στο 73′ καθώς το σουτ του Σπανουδάκη σταμάτησε στο δοκάρι και ο Νιφορόπουλος στη συνέχεια δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 84′ ο Μπα ο οποίος με ατομική ενέργεια από την δεξιά πλευρά σούταρε από πλάγια θέση για το 4-1 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «ερυθρόλευκων».

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Καράκουτης, Αποστολόπουλος, Μαρίνος, Κωστή, Μπα, Βλαχομήτρος, Πινακάς και Αργυρίου.

Τηλυκράτης Λευκάδας: Παρδαλός, Γιαννιώτης, Ανδρέου, Ρίζος, Τόσκα, Σπανουδάκης, Ζδράβος, Τεγούσης, Μπελεβώνης, Κόκκορης και Ντοναλντόνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ