Εικόνες ντροπής από το γήπεδο του Αιγάλεω – «Χωράφι» ο αγωνιστικός χώρος

Εικόνες ντροπής από το γήπεδο του Αιγάλεω – «Χωράφι» ο αγωνιστικός χώρος

Ακατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνων το γήπεδο του Αιγάλεω, αλλά παρόλα αυτά η Super League 2 αφήνει να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β'.

Ένα πραγματικό χωράφι είναι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», όπου πραγματοποιείται αυτή την ώρα το παιχνίδι ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Ολυμπιακό Β’, για την 8η αγωνιστική της Super League 2.

Ενας αγωνιστικός χώρος που επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορούν να τραυματιστούν. Σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο είναι «έγκλημα» να διεξάγονται αγώνες και θα έπρεπε να είχε απαγορευτεί από την διοργανώτρια αρχή να γίνονται παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Κομίνη στο betarades.gr: «Οφσάιντ στο γκολ ο Μαουρίσιο – Το ματς έγινε 1-0 στα αποδυτήρια, διότι φοβήθηκα…» (vid)

Οι ποδοσφαιριστές παίζουν σε κάθε φάση κορώνα – γράμματα τη σωματική τους ακεραιότητα, με τις εικόνες από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» να προκαλούν σοκ σε όσους τις αντικρίζουν.

Ούτε στα τοπικά δεν είναι έτσι το χορτάρι, το οποίο σε πάρα πολλές μεριές είναι «σκαμμένο» και φυσικά ακατάλληλο για τη διεξαγωγή αναμετρήσεων. Ειδικά όταν μιλάμε για παιχνίδι επιπέδου Super League 2. Της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Καραπαπάς πριν από λίγο στα social media, όπου ανέφερε: «Ελλάδα 2023, Πρωτάθλημα Superleague 2. Παιδιά γεμάτο ταλέντο να πρέπει να οργώσουν αντί να παίξουν ποδόσφαιρο. Ντροπή σε όλους. Ήθελα να ήξερα ποιο τομάρι έδωσε άδεια να γίνει αγώνας σε αυτή την κοπριά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ