Τηλυκράτης Λευκάδας-Ολυμπιακός Β’ 2-2: «Μοιρασιά» στην Λευκάδα

Τηλυκράτης Λευκάδας-Ολυμπιακός Β’ 2-2: «Μοιρασιά» στην Λευκάδα

Ο Ολυμπιακός Β' έκανε την ανατροπή κόντρα στον Τηλυκράτη με τα δύο γκολ του Βλαχομήτρου, ωστόσο η ομάδα από την Λευκάδα ισοφάρισε στο 64' με τον Φοφανά. Από ένα βαθμό πήραν οι δύο ομάδες

Ολυμπιακός Β‘ και Τηλυκράτης Λευκάδας, μπορεί να προέρχονταν από μεγάλες νίκες στην προηγούμενη αγωνιστική επί του Παναθηναϊκού Β και του Ιωνικού αντίστοιχα, ωστόσο δεν κατάφεραν να συνεχίσουν με νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2. Στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής, οι Ερυθρόλευκοι έμειναν ισόπαλοι με  2-2 στην Λευκάδα κόντρα στην ομάδα του Φάνη Γκέκα, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από 1 βαθμό.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού ήταν ο Βλαχομήτρος, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (9’, 54’.). Μετά από αυτή την ισοπαλία, ο Ολυμπιακός Β’, που ξεκίνησε τη σεζόν με -10, βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 15 πόντους, ενώ η ομάδα της Λευκάδας έχει 12.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μόουζες Ράιτ

Ο Τηλυκράτης προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτά με το πέναλτι του Ντοναλντόνι.  Ωστόσο, η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα απάντησε αρχικά με τον Βλαχομήτρο τρία λεπτά αργότερα, και στην συνέχεια ο ίδιος παίκτης έκανε την ανατροπή για τους Ερυθρόλευκους κάνοντας το 1-2 στο 54′. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 10 λεπτά αργότερα με τον Φοφανά, να διαμορφώνει το τελικό 2-2 και να χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Γκέκας): Τζελέπης, Ρουγκάλας, Τέρζι, Νιφορόπουλος, Χατζητερζόγλου, Ζδράβος, Ρίζος, Πέρες (76′ Σπανουδάκης), Μπελεβώνης, Φοφάνα, Ντοναλντόνι.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Κουτσίδης, Κεραμιδάς, Μαρίνος (68′ Λιάτσος), Κωστούλας (72′ Σαπουντζής), Κεϊτά, Μουζακίτης, Αργυρίου.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ