Τελειώνει η παρωδία στη Super League 2 με τις μεταδόσεις των αγώνων

Τελειώνει η παρωδία στη Super League 2 με τις μεταδόσεις των αγώνων

Η μη τηλεοπτική μετάδοση των τελευταίων λεπτών στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Μακεδονικό προκάλεσε σειρά δημοσιευμάτων, αλλά και ανακοινώσεων ΠΑΕ, όπως της ΑΕΛ.

Η Superleague 2 πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν στην Λιβαδειά, παραδεχόμενη πως η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων παρουσιάζει προβλήματα εξαιτίας της εταιρίας παραγωγής.

Η ανακοίνωση της Superleague 2:

«Κατόπιν σχετικών δημοσιευμάτων και ανακοινώσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διήμερο και αφορούν στον αγώνα της 22ης αγωνιστικής SL2 Α Ομίλου ανάμεσα στις ΠΑΕ Λεβαδειακός – ΠΑΕ Μακεδονικός και τη μη τηλεοπτική κάλυψη από το 78ο λεπτό έως το τέλος από την διαδικτυακή μας πλατφόρμα, οφείλουμε να απαντήσουμε τα εξής:

Η Διοργανώτρια αρχή έχει στείλει ήδη έγγραφη προειδοποίηση προς την εταιρία με την οποία έχει υπογράψει σχετική σύμβαση για την ανάθεση της διαδικτυακής κάλυψης των αγώνων του Πρωταθλήματος, διαμαρτυρόμενη για τη μη ορθή κάλυψη αυτών και ενημερώνοντας την ότι αν συνεχιστεί στο μέλλον, θα καταγγείλει τη σύμβαση και θα διακόψει τη συνεργασία.

Επίσης οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ένωσης, την έχουν καλέσει αρμοδίως ζητώντας να απαντήσει σχετικά με τους λόγους, για τους οποίους δεν είχαμε ορθή μετάδοση στις αναμετρήσεις Λεβαδειακός – Μακεδονικός και Καμπανιακός – ΑΕΚ Β.

Ωστόσο οφείλουμε να διευκρινίσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος για λόγους διαφάνειας, καλύπτονται βάσει προδιαγραφών UEFA από κάμερες VEO, τα βίντεο των οποίων δίδονται στις ΠΑΕ μέλη μας ενώ είναι στη διάθεση όλων των αρμοδίων αρχών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ