Γκέλα για την Καλλιθέα (1-1) – Θρίλερ για τον απευθείας υποβιβασμό την τελευταία αγωνιστική

Γκέλα για την Καλλιθέα (1-1) – Θρίλερ για τον απευθείας υποβιβασμό την τελευταία αγωνιστική

Αμετάβλητη έμεινε η κορυφή στον Νότιο Όμιλο στην Super League 2 - Tέσσερεις ομάδες θα κοντραριστούν την τελευταία αγωνιστική για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού

Σε θρίλερ θα εξελιχθεί η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Νότιου Όμιλου στην Super League 2, αφού τέσσερεις ομάδες θα παλέψουν για την αποφυγή της τελευταίας θέσης και τον απευθείας υποβιβασμό.

Σε ό, τι αφορά την κορυφή, όπου παρέμεινε φυσικά η Athens Kallithea FC, η ομάδα Αλέκου Βοσνιάδη έμεινε στο 1-1 υποδεχόμενη τον Διαγόρα. Μάλιστα, ήταν και εκείνη που ισοφάρισε, στο 25′ με τον Κυνηγόπουλο, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 18′ με τον Μανιά.

Διαβάστε επίσης: Αντσελότι: «Ο Μπέλιγχαμ είπε στον διαιτητή ‘είναι γ@@@@@@ο γκολ’, δεν έχει προηγούμενο αυτό που έγινε»

Η Ηλιούπολη ηττήθηκε 1-0 στο Αιγάλεω από την ομώνυμη ομάδα (24′ Μπουλάρι), ενώ ο Ιωνικός έμεινε στο 0-0 υποδεχόμενος τον Γιούχτα. Οι Νικαιώτες απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία στο 61′ με την εκτέλεση πέναλτι του Ντάουντα που απέκρουσε ο Πρινιωτάκης, ενώ από το 67′ είχαν και αριθμητικό πλεονέκτημα.

Την ίδια ώρα, στην Πάτρα, Παναχαϊκή και Καλαμάτα ήρθαν ισόπαλες 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν δυναμικό «μπάσιμο» με δοκάρι και γκολ (Μπαράλες) στο 2′, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με την εκτέλεση πέναλτι του Ντε Τόμας.

Τέλος, ο Τηλυκράτης πήρε τεράστια νίκη (2-0) φιλοξενώντας τον Παναθηναϊκό Β χάρη στα τέρματα του Ντοναλντόνι (42′ και 44′).

Παναχαϊκή-Καλαμάτα: 1-1, Χανιά-Ολυμπιακός Β 2-0, Τηλυκράτης-Παναθηναϊκός Β 2-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ