Ολυμπιακός Β’ – Παναχαϊκή 2-2: Μοιρασιά στο Ρέντη

Ολυμπιακός Β’ – Παναχαϊκή 2-2: Μοιρασιά στο Ρέντη

Ο Ολυμπιακός Β' προηγήθηκε με 2-0, όμως η Παναχαϊκή κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Ισόπαλη με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β΄με την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του γκρουπ Β της Superleague 2.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα χορταστικό αφού σημειώθηκαν τέσσερα τέρματα, με το πρώτο ημίχρονο να… ανήκει στους Ερυθρόλευκους, ενώ στο δεύτερο μέρος οι Πατρινοί μπόρεσαν να επιστρέψουν από το 2-0 και να πάρουν τον βαθμό.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό Β’ που ευτύχισε να προηγηθεί με δράστη τον Αλγκασίμ Μπα μόλις στο 5ο λεπτό για το 1-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Πινακάς έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους Πειραιώτες.

Στο δεύτερο μέρος η Παναχαϊκή είχε τις λύσεις στο φινάλε και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι σε ισορροπία. Ο Θεμιστοκλής Πατρινός μείωσε αρχικά σε 2-1 στο 80′, για να έρθει Αντόνιο Γαϊτανίδης ισοφάρισε στο τελικό 2-2 στο 88ο λεπτό της συνάντησης. Στο 90′ o Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από το 3-2, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Σαπουντζή κόντραρε και σταμάτησε στο δοκάρι του Οικονομάκη.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα (87′ Βλαχομήτρος), Μπαγκαλιάτης, Σγουρός (87′ Λάιτνερ), Αποστολόπουλος, Κεραμίδας, Μαρίνος (72′ Κατσουλίδης), Σαπουντζής, Κεϊτά (78′ Καράκουτης), Πινακάς, Αργυρίου.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Οικονομάκης, Καραγιάννης (28′ Νάστος), Ζαμόρα, Μπάρετ, Λιοφάγος, Προύντζος, Πετράτος (53′ Πέρεζ), Ζέκοφ (70′ Γαϊτανίδης), Ντε Τόμας (53′ Ντε Ολιβέιρα), Πατρινός, Μούλντερ (28′ Τραορέ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ