Μεγάλο διπλό και +5 με το… καλησπέρα ο Λεβαδειακός (1-3) – Πεντάρα ο φουριόζος Ιωνικός (5-1, vid)

Μεγάλο διπλό και +5 με το… καλησπέρα ο Λεβαδειακός (1-3) – Πεντάρα ο φουριόζος Ιωνικός (5-1, vid)

Ο Λεβαδειακός επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 του Μακεδονικού για τον Βόρειο όμιλο και ξέφυγε με πέντε βαθμούς από τη δεύτερη ΑΕΛ που την ίδια ώρα έμεινε στο 1-1 με τη Νίκη Βόλου. Μεγάλη νίκη για τον Ιωνικό στον Νότιο όμιλο, με την ομάδα της Νίκαιας να διαλύει με 5-1 τα Χανιά.

Κερδισμένος με το… καλησπέρα ο Λεβαδεικός στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League 2! Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου νίκησε με 3-1 στην έδρα του Μακεδονικού για τον Βόρειο όμιλο και αύξησε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά της από τη δεύτερη ΑΕΛ η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Νίκη Βόλου.

Ο Τσάπρας στο 5′ έβαλε μπροστά τον Λεβαδειακό, στο 29′ ο Μπουκουβάλας είχε δοκάρι για το 1-1 το οποίο έγινε τελικά στο 46′ με τον Σιμόνι. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχε όρεξη για αστεία και με γκολ του Ρόμο στο 58′ και του Κουάδρα στο 64′ έκαναν το 1-3 παίρνοντας σπουδαία νίκη. Από την άλλη, ο Πεδρόσο έβαλε μπροστά την ΑΕΛ κόντρα στη Νίκη Βόλου στο 17′, αλλά έντεκα λεπτά μετά ο Γαβριηλίδης ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Η Σανλιούρφα, ο Πειραιάς και η διαχείριση

Για τα πλέι οφ του Νοτίου ομίλου διεξήχθη ένα ματς και σε αυτό ο καταιγιστικός Ιωνικός διέλυσε με 5-1 τα Χανιά, σκορπώντας χαμόγελα στην Καλλιθέα που παίζει αύριο στην Ηλιούπολη με την τοπική ομάδα και με νίκη θα ξεφύγει ακόμη περισσότερο. Ο Σαλαζάρ άνοιξε το σκορ στο 7’ και τρία λεπτά μετά σέρβιρε το δεύτερο γκολ στον Σόουζα. Ο Οικονομίδης έκανε το 3-0 στο 43′, με το κακό για τον Ιωνικό να είναι η αποχώρηση του Σαλαζάρ με πρόβλημα τραυματισμού. Ο Ντάουντα στο 52ο λεπτό με τρομερό σουτ έκανε το 4-0, τα Χανιά μείωσαν σε 4-1 με τον Νίλι στο 56′ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Οικονομίδης στο 83 για το 5-1.

Η βαθμολογία στα πλέι οφ των δύο ομίλων: 

Όσον αφορά στα πλέι άουτ, για τον Βόρειο όμιλο η Κοζάνη νίκησε με 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και την έπιασε στη βαθμολογία ενώ ο Ηρακλής έμεινε στο 1-1 στην έδρα του Αιολικού. Για τον Νότιο όμιλο, ο Γιούχτας πήρε μεγάλη νίκη στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής με 1-0 και ξέφυγε με τρεις βαθμούς από την τελευταία θέση.

Η βαθμολογία στα πλέι άουτ των δύο ομίλων:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ