Γιούχτας – Ολυμπιακός Β’ 3-2: Σοκ για τους ερυθρόλευκους στις καθυστερήσεις

Γιούχτας – Ολυμπιακός Β’ 3-2: Σοκ για τους ερυθρόλευκους στις καθυστερήσεις

Ο Γιούχτας σόκαρε τον Ολυμπιακό Β' στις καθυστερήσεις, βρίσκοντας το γκολ της νίκης στο 90+5', και πήρε ένα σημαντικό «τρίποντο» στην μάχη της παραμονής

Ο Ολυμπιακός Β’ ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Γιούχτα για την 4η αγωνιστική των play-outs του Νότιου Όμιλου στην Super League 2, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και να παίρνουν βαθμολογική ανάσα. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι Κρητικοί «ξεκόλησαν» από την επικίνδυνη ζώνη, αφού πλέον βρίσκονται στο +2 από τους ερυθρόλευκους που είναι στην 9η θέση.

Διαβάστε επίσης: Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός στη Λαμία με Ελ Καμπί και Γιόβετιτς: 3-0 στο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» (vids)

Προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Τσέλιου

Το ματς είχε καλό ρυθμό από την αρχή με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν το γρήγορο γκολ. Ο Γιούχτας απείλησε πρώτος, όταν στο 15ο λεπτό, ο Νοικοκυράκης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα όμως πέρασε απ’ όλους και κατέληξε λίγο άουτ. Τρία λεπτά, αργότερα οι ερυθρόλευκοι πάτησαν περιοχή, ο Μαρίνος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, όμως ο Πρινιωτάκης μπλόκαρε σταθερά. Στο 22′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσέλιο. Ο 21χρονος μέσος έφυγε στην αντεπίθεση έπειτα από κόρνερ της ομάδας των Κρητικών, πάτησε περιοχή και με ένα δυνατό σουτ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Άριελ Ιμπαγάσα.

Γρήγορη ανατροπή από τον Γιούχτα και 2-1

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έφεραν «τούμπα» το ματς στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 51′ ο Αλεξόπουλος ευστόχησε σε χτύπημα πέανλτι κι έφερε το ματς στα ίσα, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Μπουτσάκης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1.

Ισοφάριση με τον Μπα, σοκ στο 95′ με τον Κωστανάσιο

Οι μικροί του Ολυμπιακού στην συνέχεια πίεσαν και «άγγιξαν» την ισοφάριση με τον Σαπουντζή ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι στο 64′.  Στο 87ο λεπτό ο Ολυμπιακός Β’ βρήκε γκολ ισοφάρισης καθώς κέρδισε πέναλτι με τον Μπα να ευστοχεί από την άσπρη βούλα κάνοντας το 2-2.

Στο τέλος, όμως ο Γιούχτας βρήκε το «χρυσό» γκολ της νίκης, με τον Κωστανάσιο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο οποίος από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Γιούχτας (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Τζανής, Μπουρσέλης, Κόλα, Bruce, Δασκαλάκης, Λώλης, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Βρετός, Αλεξόπουλος

Ολυμπιακός Β’ (Άριελ Ιμπαγάσα): Παπαδούσης, Bah, Τσέλιος, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μαρίνος, Σαπουντζής, Πινακάς, Μουζακίτης, Αργυρίου

Η βαθμολογία των Πλέι Άουτ στον Νότιο Όμιλο:

1. Αιγάλεω 19 -2αγ.

2. Διαγόρας 18 -2αγ.

3. Γιούχτας 17 -4αγ.

4. Ολυμπιακός Β΄ 15 -3αγ.

5. Παναθηναϊκός Β΄ 14 -2αγ.

6. Παναχαϊκή 12 -3αγ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ