Με Μπιανκόν η αποστολή του Ολυμπιακού Β’

Με Μπιανκόν η αποστολή του Ολυμπιακού Β’

Ο Γάλλος συμπεριελήφθη στην αποστολή του Ολυμπιακού Β’ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Β’ (16:00).

Με τον Ζουλιάν Μπιανκόν στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Β’ στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Β’ στον Ρέντη (15/4, 16:00), για την 5η αγωνιστική των play-outs της Super League 2.

Ο Γάλλος αμυντικός, ο οποίος δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, συμπεριελήφθη στην αποστολή από τον Αριέλ Ιμπαγάσα και θα βοηθήσει την δεύτερη ομάδα του πειραϊκού συλλόγου στο κρίσιμο παιχνίδι με τους Πράσινους.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα κοντραριστούν οι «αιώνιοι» στη φετινή Super League 2, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν επικρατήσει με το ίδιο σκορ και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις (3-1).

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού Β’:

Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπα, Μπιανκόν, Ι. Ιμπαγάσα, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κεραμίδας, Κουτσίδης, Λάιντνερ, Μαρίνος, Μιχαήλ, Παπαδούδης, Πίνακάς, Ρέτσος, Σαπουντζής, Σγουρός, Στουρνάρας, Συρμής, Τσέλιος, Βλαχομήτρος.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ θα βρεθεί τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός Κ23 στις 16:00, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, για την 5η αγωνιστική των Play Outs του πρωταθλήματος της Super League 2. Η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Κυριακή με μια προπόνηση στο Ρέντη και ο τεχνικός Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε γνωστές τις επιλογές του για την αναμέτρηση.

Στην αποστολή συμπεριέλαβε συνολικά 21 ποδοσφαιριστές και είναι οι: Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπα, Μπιανκόν, Ι. Ιμπαγάσα, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κεραμίδας, Κουτσίδης, Λάιντνερ, Μαρίνος, Μιχαήλ, Παπαδούδης, Πινακάς, Δ. Ρέτσος, Σαπουντζής, Σγουρός, Στουρνάρας, Συρμής, Τσέλιος, Βλαχομήτρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ