Εύκολη νίκη της ΑΕΛ επί της ΑΕΚ Β’ (3-0) – «Τσίμπησε» έναν βαθμό στην Ρόδο ο Παναθηναϊκός Β’ (0-0)

Εύκολη νίκη της ΑΕΛ επί της ΑΕΚ Β’ (3-0) – «Τσίμπησε» έναν βαθμό στην Ρόδο ο Παναθηναϊκός Β’ (0-0)

Σημαντικό βαθμό στη «μάχη» της παραμονής απέσπασε στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός Β, μένοντας στο 0-0 με τον Διαγόρα - Η ΑΕΛ επικράτησε άνετα 3-0 της ΑΕΚ Β, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον

Έφυγε με βαθμό από τη Ρόδο και συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή ο Παναθηναϊκός Β’. Οι πράσινοι έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής των play-outs κόντρα στον Διαγόρα και πήραν έναν «χρυσό» βαθμό, που τους κρατά ζωντανούς στην «μάχη» για την σωτηρία.

Η πιο σημαντική ευκαιρία της αναμέτρησης χάθηκε με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όταν οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ. Ήταν το 50ο λεπτό όταν ο Προδρομίτης με όμορφη ενέργεια έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από την εστία του Λαδά, ενώ στο 81′ ο Διαγόρας απείλησε με κεφαλιά του Μανιά η οποία αφού αρχικά χτύπησε στο δοκάρι, έφυγε άουτ.

Διαβάστε επίσης: Ο Πετρούνιας έστειλε το μήνυμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Την ίδια στιγμή στο AEL FC Arena, η Λάρισα, ξεπερνούσε με ευκολία το εμπόδιο της ΑΕΚ Β’, επικρατώντας 3-0 για την 7η αγωνιστική των playoffs και παρέμεινε στη 2η θέση του Α ομίλου μετρώντας πλέον 31 βαθμούς.

Στο 16′ ο Παπαπγεωργίου με σουτ νίκησε τον Θεοχάρη, γράφοντας το 1-0, ενώ στο 34′ μετά από προσπάθεια του Πλέγα, ο Γεμπόα με αυτογκόλ έκανε το 2-0 για τους βυσσινί. Το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έβαλε στο 70ο λεπτό ο Πεδρόσο, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς στο 23ο λεπτό του ματς.

Η βαθμολογία των play-offs στον Βόρειο όμιλο:

Η βαθμολογία των play-outs στον Νότιο όμιλο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ