
Η Καλαμάτα νίκησε την Ηλιούπολη, με 3-1 εκτός έδρας και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου - Υποβιβασμός στη Football League για την ΑΕΚ Β', έπειτα την ήττα από την Παναχαϊκή.
Η Καλαμάτα νίκησε εκτός έδρας την Ηλιούπολη με 3-1, για την 7η αγωνιστική του νότιου ομίλου των play-off της Super League 2 και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου και όλα θα κριθούν στην τελευταία «στροφή» (8η).
Σκόρερ για τη «Μαύρη Θύελλα», ήταν οι Μόρσεϊ (12′), Κατάλντι (26′) και ο Μουσταλός (38΄). Το μοναδικό γκολ για την ομάδα της Αττικής, πέτυχε ο Μαυρίας στο 35΄, το οποίο έφερε και προσωρινά τη μείωση.
Ηλιούπολη (Γράφας): Γιώτας (46′ Ντόκιτς), Φουρλάνος, Πατάπης, Θωμαΐδης, Μαϊδανός, Αλεξόπουλος (59′ λ.τ Σέα), Μαυριάς, Νεοφυτίδης (72′ Δ. Πολυχρόνης), Μούντριχας (66′ Τσούκαλος), Καλαμβόκης (66′ Χαΐδος), Κρέτσι.
Καλαμάτα (Σπανός): Λαδάς, Ουές, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Κατάλντι (72′ Μπουσάι), Μουστακόπουλος (59′ Μεχία), Παμλίδης, Μορέιρα (79′ Βασιλαντωνόπουλος), Μόρσεϊ (46′ Γρίβας), Ντιγκινί (46′ Αλγκαρανάζ).
Η Κηφισιά που είχε ρεπό στη «στροφή» αυτή, έχει το πάνω χέρι για την άνοδο στην κατηγoρία και εξασφαλίζει τον προβιβασμό στη Super League, αν δεν χάσει από την Ηλιούπολη στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.
Αν καταφέρει η Ηλιούπολη να «αποδράσει» από την Κηφισιά, η Καλαμάτα πρέπει να νικήσει το Αιγάλεω στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, για να είναι αυτή που θα ανέβει.
Αιγάλεω – Πανιώνιος 0-4
O Πανιώνιος σημείωσε μεγάλη νίκη κόντρα στο Αιγάλεω, με 4-0 στο «Σπύρος Μαυροθαλασσίτης» και έκλεισε τη σεζόν με ψηλά το κεφάλι. Οι «κυανέρυθροι» πήραν την τρίτη θέση, έχοντας 30 βαθμούς.
Τα γκολ για τους Νεοσμυρνιώτες σημείωσαν οι Αλεξανδράκης (12′), Γεμιστός (53′) και Γκίνη (67′, 82′).
Aιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Χριστοδούλης, Σκουρόπουλος, Μπάρδας, Καραμπάς, Καρρίκι, Παρασκευόπουλος, Τάμπας, Ενομό, Πιτέο, Ουνγιαλίδης, Κολοκοτρώνης.
Πανιώνιος (Κουτρομάνος): Τσόγκας, Αυλωνίτης, Στούπης, Ρούτσι, Μπούσης, Αλεξανδράκης (64′ Βολάκης), Γεμιστός, Ζούλιας, Τσορνομάζ, Γιακόβλεφ, Βενάρδος.
Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β’ 1-0
Η Παναχαϊκή επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 1-0 στην Πάτρα και με αυτόν τον τρόπο, οι «κιτρινόμαυροι» υποβιβάστηκαν στην Γ’Εθνική. Το μόνο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μαντριγκάλ στο 44′.
Παναχαϊκή (Ανδριέλος): Στογιάνοβιτς, Καραγιάννης, Μασούρας, Ζαμόρα, Κολτσίδας (27’ Πετράτος), Μπεϊτία (87’ Λάζαρη), Πολ, Πανάγου, Γιοκέ (78’ Ελευθεριάδης), Ταβάρες (88’ Τσάκνης), Μαδριγάλ (78’ Κυρσανίδης)
ΑΕΚ Β’ (Κωστένογλου): Αγγελόπουλος, Μανίσα, Παυλίδης (74’ Νίνο), Μαλλής (46’ Μαυρουδής), Παρράς (88’ Κολιμάτσης), Γκολφίνος, Μαρούτσης (63’ Κοντονίκος), Φοφανά, Γκαρσία, Σόσα (46’ Χριστόπουλος), Θεοδωρίδης
Αστέρας Β’ – Παναργειακός Β΄3-2
Ο Αστέρας Τρίπολης Β’ κατάφερε να μείνει ζωντανός στη «μάχη» της παραμονής στη Super League, νικώντας τον Παναργειακό με 3-2 στο τέλος, με ήρωα τον Όκο, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, στο 86′ και στο 88′.
Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με 1-0 στο 25′, με τον Τζιχ, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Κωστίκα στο 28′ (πέναλτι) και στη συνέχεια έκαναν την ανατροπή στο 47′, με τον Χατζηδημήτριου.