
Μέσω ανακοίνωσής της η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως ανακάλεσε την άδεια συμμετοχής της Καλαμάτας στη Super League 2.
Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η Καλαμάτα καθώς όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής της η ΕΠΟ, το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ομοσπονδίας ανακάλεσε την άδεια συμμετοχής της ομάδας στη Super League 2.
Παράλληλα, στην ιστοσελίδα της FIFA υπάρχει αναφορά για απαγόρευση μεταγραφών στην Καλαμάτα για τις επόμενες τρεις μεταγραφικές περιόδους.
Η ανακοίνωση της Καλαμάτας:
«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του της 23ης Δεκεμβρίου 2025 εξέτασε τον φάκελο της ΠΑΕ της Β’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League 2) «Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και έλαβε την ακόλουθη απόφαση:
Ανακαλεί την χορηγηθείσα, με την υπ’ αριθ. 4/2025 απόφαση άδεια συμμετοχής της ΠΑΕ «Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» στη διασυλλογική διοργάνωση του Ελληνικού Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Επαγγελματικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου (SUPER LEAGUE 2), της περιόδου 2025-2026 της ΠΑΕ και επιβάλλει στην εν λόγω ΠΑΕ συνολικό χρηματικό πρόστιμο δέκα πέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ».



















