Ένταση ανάμεσα σε Γεωργούντζο και Σούλη Παπαδόπουλο μετά το Καλαμάτα-Μαρκό (vid)

Ένταση ανάμεσα σε Γεωργούντζο και Σούλη Παπαδόπουλο μετά το Καλαμάτα-Μαρκό (vid)

Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος και ο προπονητής της Μαρκό, Σούλης Παπαδόπουλος, τα είπαν σε έντονο ύφος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το Καλαμάτα-Μαρκό.

Σοβαρό προβάδισμα 5 βαθμών στην μάχη της ανόδου από τον Β’ όμιλο των πλέι οφ της Super League 2 απέκτησε η Καλαμάτα, η οποία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής νίκησε στην έδρα της Μαρκό με 2-0.

Πλέον η «Μαύρη Θύελλα» έφτασε τους 31 βαθμούς και την 4η αγωνιστική (8/3) αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά καθώς ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί την Καλαμάτα και ουσιαστικά θα είναι πιθανότατα η τελευταία του ευκαιρία να μείνει μέσα στο «κόλπο» της ανόδου.

Διαβάστε επίσης: Προσπέρασε και… αλλιώς ο Ολυμπιακός – Έχασε έδαφος η ΑΕΚ, σταθερός ο ΠΑΟΚ, φουλ για 4άδα ο Παναθηναϊκός

Ωστόσο, μπορεί το κλίμα στην ομάδα της Μεσσηνίας να είναι πανηγυρικό αλλά μετά τον αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο της Παραλίας υπήρξε ένταση στην αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου. Πρωταγωνιστές ήταν ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος και ο προπονητής της Μαρκό Σούλης Παπαδόπουλος.

Οι δύο άνδρες είχαν έντονο διάλογο με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν, αλλά μάταια, να δώσουν ένα τέλος στην… κόντρα.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ