Σε νέα ημερομηνία το ΠΑΟΚ ΄Β – Ολυμπιακός ΄Β λόγω της ΔΕΘ

Σε νέα ημερομηνία το ΠΑΟΚ ΄Β – Ολυμπιακός ΄Β λόγω της ΔΕΘ

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ Β΄ - Ολυμπιακός ΄Β άλλαξε ημερομηνία διεξαγωγής λόγω της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ ΄Β και τον Ολυμπιακό ΄Β, για την πρεμιέρα της Superbet League 2, άλλαξε μέρα διεξαγωγής. Ο εν λόγω αγώνας θα λάβει χώρα την Τετάρτη (9/9), στο γήπεδο της Τούμπας.

Αρχικά, η αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο (5/9), πριν προκύψει η αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής της, λόγω της ΔΕΘ που διεξάγεται το Σάββατο (5/6).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Μουζακίτης – Διαπραγματεύσεις με την Χαλ

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 16:00 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας, με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της λίγκας:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superbet League 2 2026-27 Π.Α.Ο.Κ Β’ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ , θα διεξαχθεί την Τετάρτη 09/09/26 στις 16:00 στο ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ (ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ),κατόπιν έγγραφου αιτήματος της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 3560/ 26/1928062) αντί το Σάββατο 05/09/26 λόγω της διεξαγωγής της Δ.Ε.Θ.».

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ