Κοντά στον Λεβαδειακό ο Κοντοές

Κοντά στον Λεβαδειακό ο Κοντοές

Ο Γιάννης Κοντοές έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης, μετά τη λήξη του συμβολαίου του και ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό.

Ο Λεβαδειακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Γιάννη Κοντοέ, για να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2.

Ο νέος προπονητής των Βοιωτών, Δημήτρης Σπανός, καταστρώνει τα πλάνα του, με στόχο την επάνοδο στη Super League 1 και θέλει να προσδώσει εμπειρία στην ομάδα του. Σε αυτό το πλαίσιο, κινείται για την απόκτηση του 33χρονου αμυντικού, ο οποίος την περσινή σεζόν, αγωνίστηκε με τη φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Το συμβόλαιο του Κοντοέ έληξε πριν λίγες μέρες και δεν ανανεώθηκε με τον Απόλλωνα, καθώς και οι δύο πλευρές δεν έδειξαν θετική διάθεση. Την περσινή σεζόν, ο 33χρονος οπισθοφύλακας, πραγματοποίησε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο και αναμένεται να αποχωρήσει ύστερα από δύο χρόνια από τη Ριζούπολη.

Εκτός από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Έλληνας μπακ, έχει περάσει από τον Πανιώνιο, την ΑΕΚ, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ