«Ο Λεβαδειακός ζητάει 500.000 € για τον Αντιλέχου»

«Ο Λεβαδειακός ζητάει 500.000 € για τον Αντιλέχου»

Οι Γάλλοι αναφέρουν ότι οι Αμιάν, Λε Μαν και Γκινγκάμπ ενδιαφέρονται για τον Αφρικανό σέντερ μπακ του Λεβαδειακού και επισημαίνουν ότι η ομάδα της Βοιωτίας ζητάει 500.000 €.

Ο Μόισε Αντιλέχου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρόσφατο Κόπα Αφρικα και ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο 23χρονος στόπερ του Λεβαδειακού έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με τις γαλλικές Αμιάν, Λε Μαν και Γκινγκάμπ να ενδιαφέρονται «ζεστά» για την απόκτησή του.  Ο νεαρός αμυντικός από το Μπενίν δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ 2, με την ομάδα της Βοιωτίας να του βάζει πωλητήριο και να ευελπιστεί σε «ζεστό» χρήμα.

Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, ο Λεβαδειακός είναι θετικός στο ενδεχόμενο πώλησης, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Στο ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρεται ότι οι Βοιωτοί έχουν θέση ως τιμή εκκίνησης τα 500.000 €, ένα ποσό πάντως που δύσκολο θα καλυφθεί.

Ο Αντιλέχου την περσινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 22 παιχνίδια με τα χρώματα του Λεβαδειακού, έχοντας 1 γκολ σε 1808 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ