Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Super League 2 (pics)

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Super League 2 (pics)

Διεξήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης (28/8) η κλήρωση της Super League 2, με τη σέντρα του πρωταθλήματος να είναι προγραμματισμένη στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το νεοσύστατο πρωτάθλημα της Super League 2 παίρνει επιτέλους «σάρκα» και «οστά».

Το μεσημέρι της Τετάρτης (28/8) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος, με την 1η αγωνιστική να είναι προγραμματισμένη για τις 15 Σεπτεμβρίου. Όλες οι ομάδες παρακολούθησαν την κλήρωση, εκτός από τον Εργοτέλη που βρίσκεται στην Αίγυπτο για φιλικά. Στην πρεμιέρα ξεχωρίζουν τα ματς Παναχαϊκή-ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς-Λεβαδειακός.

Η τελευταία (22η) αγωνιστική της Super League 2 θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου, αλλά δεν τελειώνουν όλα εκεί. Θα ακολουθήσουν play offs και play out, τα οποία θα γίνουν από την 1η Μαρτίου έως τις 10 Μαϊου. Στα play offs θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-6 στην κανονική διάρκεια και στα play out οι ομάδες από την 7η έως τη 12η θέση.

Ο πρώτος των play offs θα ανέβει απευθείας στη Super League 1, ενώ ο δεύτερος θα παίξει μπαράζ με τον 13ο της πρώτης κατηγορίας. Οι δύο τελευταίοι των play out θα υποβιβαστούν στη Football League.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Super League 2:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ