Ενίσχυση με Νγκαν και Νικολάου για την Κέρκυρα

Ενίσχυση με Νγκαν και Νικολάου για την Κέρκυρα

Οι Επτανήσιοι πραγματοποίησαν δύο μεταγραφές καθώς ανακοίνωσαν τον 21χρονο Καμερουνέζο επιθετικό και τον 19χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό.

Τις πρώτες της μεταγραφές πραγματοποίησε η Κέρκυρα, ενόψει της νέας σεζόν γι τη Σούπερ Λιγκ 2.

Πρόκειται για τον 21χρονο Καμερουνέζο επιθετικό, Ερβέ Νγκαν, ο οποίος αγωνιζόταν στη Γαλλία με τη Στρασμπούρ και τον 19χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό Πέδρο Ράφαελ Νασιμέντο Νικολάο, που βρισκόταν στην Κ19 της Λεϊρία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με του ποδοσφαιριστές Pedro Rafael Nicolau Do Nascimento και Herve Ngan.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός, Ερβέ Νγκαν έχει γεννηθεί στις 2 Ιουνίου 1998 και τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στη Στρασμπούρ Β’. Τη σεζόν 2017-18 στην 5η κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος είχε 6 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ πέρυσι έπαιξε σε 4 ματς. Είναι, επίσης, διεθνής με την U23 του Καμερούν και βρίσκεται στις επιλογές για τα ματς με την Τυνησία στις 6 και 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός Pedro Rafael Nascimento Nicolau έχει γεννηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2000 και αγωνιζόταν στην Ουνιάο ντε Λεϊρία – Πορτογαλίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ