Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για εξαρση κρουσμάτων μετά τον συνωστισμό εξυγιαντών για να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Super League 2: Στις 30-31 Μαϊου η λήξη της κανονικής περιόδου

Το νέο χρονοδιάγραμμα της Super League 2 προβλέπει πως η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος θα λήξει στις 30-31 Μαϊου, ενώ η σέντρα των play off και play out θα γίνει μεσοβδόμαδα.

Super League 2: Στις 30-31 Μαϊου η λήξη της κανονικής περιόδου | to10.gr

Η αναβολή δύο αγωνιστικών έφερε αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα της Football League, καθώς αποφασίστηκε η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος να τελειώσει το διήμερο 30-31 Μαϊου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σέντρα στα play offs και play out θα γίνει μεσοβδόμαδα, αμέσως μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Αξίζει να σημειωθεί πως το αρχικό χρονοδιάγραμμα έλεγε ότι η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Μαϊου, αλλά τελικά το φινάλε πήγε για δύο εβδομάδες αργότερα.

Η τρίτη εβδομάδα που χάθηκε λόγω της μη διεξαγωγής της 2ης αγωνιστικής, θα καλυφθεί κατά τη διάρκεια των play off και play out. Η συγκεκριμένη λύση έχει σύμφωνες όλες τις ομάδες, ενώ δεν θα υπάρξει αλλαγή στο πρόγραμμα της κανονικής περιόδου, καθώς δεν θα προστεθούν εμβόλιμες αγωνιστικές.