Εργοτέλης-Πλατανιάς 1-2

Εργοτέλης-Πλατανιάς 1-2

Ο Πλατανιάς με μία σπουδαία ανατροπή επικράτησε 2-1 του Εργοτέλη στο Ηράκλειο και με αυτόν τον τρόπο παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Απόλλωνα Σμύρνης και ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ ο Εργοτέλης δεν έχει κατακτήσει ακόμα βαθμό στη Super League 2.

Ο Πλατανιάς βγήκε νικητής στη… μάχη της Κρήτης.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο με 2-1 πραγματοποιώντας μία μεγάλη ανατροπή και με αυτή τη νίκη διατηρήθηκαν στην κορυφή της Super League 2 μαζί με Απόλλωνα Σμύρνης και ΑΕ Καραϊσκάκης, με τις τρεις προαναφερθείσες ομάδες να είναι οι μοναδικές που έχουν 2/2. Χωρίς βαθμό μετά από 2 αγωνιστικές η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη.

Μόλις στο 1′ προηγήθηκε ο Εργοτέλης, χάρη σε γκολ του Έφορντμ, με τους γηπεδούχους να αιφνιδιάζουν τους αντιπάλους τους. Στο πρώτο ημίχρονο ευκαιρίες για να σκοράρουν είχαν αμφότερες οι ομάδες, με τη σημαντικότερη εξ αυτών να είναι για τον Πλατανιά στο 30′, με την κεφαλιά του Μπιανκόνι να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα Κατσιμήτρο.

Τελικά η ισοφάριση για τον Πλατανιά ήρθε στο 37′, με τον Λουκίνα να παίρνει την κεφαλιά και να κάνει το 1-1. Στο 88′ ήρθε και το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους. Ο Νίλι έκανε τη σέντρα και ο Μπιανκόνι με όμορφο μονοκόμματο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2, χαρίζοντας τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στον Πλατανιά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Κοιλιάρας (46´ Μπούσης), Μπάτζιος, Σπίριακ, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (65´ Αλεξάκης), Έφορντ, Ιατρούδης (79´ Μανουσάκης) και Κβάτενγκ.
Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτζ, Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Μαΐκιτς (34′ λ.τ. Σάαντο), Νιαυραδάκης, Ντος Σάντος (71´ Λεωνιδόπουλος), Μπιανκόνι, Περντόμο & Λουκίνας (85´ Παπουτσογιαννόπουλος).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ