ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης 2-2

ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης 2-2

Ο ΠΑΣ ισοφάρισε δύο φορές τον Εργοτέλη και έτσι οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό στην αναμέτρηση που έκλεισε την τρίτη αγωνιστική της Superleague 2.

Στην αναμέτρηση που έκλεισε το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής της Superleague 2, ΠΑΣ Γιάννινα και Εργοτέλης πήραν από έναν βαθμό καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης κατάφερε να προηγηθεί με μία αντεπίθεση. Συγκεκριμένα, από εκτέλεση κόρνερ οι παίκτες του Εργοτέλη απομάκρυναν σωστά τη μπάλα, βγήκαν στην αντεπίθεση και με τον Έφορντ πήραν το προβάδισμα. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν νωρίς. Στο 55′ ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Παμλίδη. Ο Παμλίδης ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε για τον ΠΑΣ. Στο 59′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ξαναπάρουν προβάδισμα, πα΄λι στην αντεπίθεση με «δράστη» τον Ροβύθη.  Όμως ο Παμλίδης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με ένα υπέροχο τέρμα ισοφάρισε στο 73′. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 2-2.

Με αυτό τον τρόπο οι Γιαννιώτες έμειναν 4 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλων Σμύρνης, ενώ ήταν ο πρώτος βαθμός των Κρητικών στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ