Πλατανιάς- Δόξα Δράμας 1-3

Πλατανιάς- Δόξα Δράμας 1-3

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε 1-0 της Δόξα Δράμας, αλλά οι «Μαυραετοί» ανέτρεψαν πλήρως το σκηνικό απέναντι στους «φλύαρους» Κρητικούς και επικράτησαν 3-1, αναγκάζοντάς τους στην δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα.

Ο Πλατανιάς υποδέχτηκε την Δόξα Δράμας με σκοπό να «ρεφάρει» την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Δραμινοί όμως αποδείχτηκαν για άλλη μια φορά «σκληρά καρύδια» και επικράτησαν 3-1 στα «Περιβόλια» με ανατροπή, φτάνοντας στην πέμπτη θέση της κατάταξης.

Στο ματς που άνοιξε λοιπόν την αυλαία της έκτης αγωνιστικής της Super League 2, οι Χανιώτες άνοιξαν το σκορ στο με τον Νίλι στο 42ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα, με τους φιλοξενούμενους να  απαντούν δύο λεπτά αργότερα με γκολ του Χρήστου Ρόβα στο 44ο λεπτό.

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο, με τον Πλατανιά να μπαίνει δυνατά στο δεύτερο μέρος, ώστε να προηγηθεί και πάλι. Οι Μποσέτι (56′), Λουκίνας (58′) και Νίλι (62′) «σπατάλησαν» μεγάλες ευκαιρίες για τους Χανιώτες και η Δόξα τους τιμώρησε με τον Κρητικό στο 75΄, ύστερα από όμορφη ατομική ενέργεια του Ιωαννίδη.

Οι  «Μαυραετοί» κρατούσαν το μεγάλο διπλό και στις καθυστερήσεις «σφράγισαν» τη νίκη τους, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιωαννίδη.

Πλατανιάς: Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης (71´ Λεωνιδόπουλος), Ουές (60´ Λειρία), Σάαντο, Μποσέτι, Λουκίνας, Νίλι, Μπιανκόνι, Καραγκούνης, Νιαυραδάκης (79´ λ.τ Πουρζιτίδης).

Δόξα Δράμας: Μένκα, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης, Οικονόμου (65´ λ.τ Αργυρόπουλος), Κρητικός, Πλέγας, Ρόβας (84´ Περέγιο), Ιωαννίδης, Κουκόλης, Σιώπης (81´ λ.τ Παρασκευάς), Χάμοντ.

Το πανόραμα της 6ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου

Πλατανιάς Χανίων – Δόξα Δράμας 1-3

(42’ Νίλι – 45’ Ρόβας, 76’ Κρητικός, 94′ πεν. Ιωαννίδης)

Κυριακή 24 Νοεμβρίου

14:45 Καραϊσκάκης – Χανιά

15:00 Απόλλων Λάρισας – Εργοτέλης

15:00 Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα

15:00 Απόλλων Πόντου – Κέρκυρα

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου

17:00 Παναχαϊκή – Λεβαδειακός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ