ΠΑΣ Γιάννινα- Πλατανιάς 2-0 (vid)

ΠΑΣ Γιάννινα- Πλατανιάς 2-0 (vid)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-0 του Πλατανιά, πάτησε στην κορυφή της Super League 2 και περιμένει το αυριανό ματς του Απόλλωνα Σμύρνης, για να δει αν θα παραμείνει εκεί.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να επανέλθει άμεσα στα σαλόνια της Super League 1 και τέτοιες νίκες είναι σίγουρο πως αυξάνουν τις πιθανότητές του.

Οι Ηπειρώτες με τη νίκη 2-0 επί του Πλατανιά βρέθηκαν για πρώτη φορά στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα και περιμένουν να δουν τι θα κάνει ο Απόλλων Σμύρνης στην έδρα της Κασσιόπης (2/12).

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις λιγοστές ευκαιρίες τους, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, ο ΠΑΣ βρήκε αυτό που έψαχνε και μάλιστα δις. Συγκεκριμένα στο 64′, ο Κάστρο από κοντά έκανε το 1-0, ενώ ο Παμλίδης, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 71′ σκόραρε στο 76′, για το τελικό 2-0.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (52′ Πίτου), Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο, Κρίζμαν, Λέο (85′ Λώλης), Νάουμετς, Ξύδας (71′ Παμλίδης)

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Κέντες, Νιαυραδάκης, Ρουσσάκης (61′ Σάαντο), Λεωνιδόπουλος (46′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπιανκόνι, Περντόμο, Παπαδόπουλος (58′ Καραγκούνης)

Δείτε τα highlights:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ