Παναχαΐκή – Πλατανιάς 2-2

Παναχαΐκή – Πλατανιάς 2-2

Σε ένα ματς που διακόπηκε δύο φορές λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος, Παναχαΐκή και Πλατανιάς έμειναν στο 2-2 ύστερα από ένα χορταστικό παιχνίδι.

Ωραίο ματς στην Πάτρα με Παναχαική και Πλατανιά να μένουν στο 2-2 ύστερα από 2,5 ώρες αγώνα. Αυτό γιατί το παιχνίδι διακόπηκε δύο φορές από 15 λεπτά εξαιτίας πτώσης τάσης του ρεύματος.

Στο 25′ ήρθε το 1-0 για τους γηπεδούχους όταν ο Πολίμος έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και αφού είδε τον τερματοφυλάκα του Πλατανιά Μάντζαρη εκτός εστίας, τον κρέμασε κάνοντας ποδαρικό στα γκολ για το 2020. Έξι λεπτά μετά όμως ήρθε η ισοφάριση για τους Κρητικούς με τον Κωστίκο να κάνει το 1-1 με πλασέ.

Ο τερματοφύλακας του Πλατανιά ήταν σε πολύ κακό βράδυ και στο 39′ δέχθηκε νέο κρέμασμα από κεφαλιά του Μαυρία ύστερα από γέμισμα του Παπατόλιου.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 54′ όταν ο Λειρία με σουτ έκανε το 2-2 που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Παναχαϊκή (Μακρίδης): Καπούταγλης, Πολίμος (47′ λ.τ Μουστακόπουλος), Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Μαυριάς, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Ιντζόγλου, Κυνηγόπουλος (58′ Μασούρας), Μωραΐτης.

Πλατανιάς (Τάτσης): Μαντζάρης, Ουές (90+4′ Νιαυραδάκης), Ρεβυθόπουλος, Τσαμουρής, Ρουσσάκης, Σμυρλάκης, Κωστίκος, Παπουτσογιαννόπουλος (90+1′ Κατσαρός), Λουκίνας, Λεϊρία, Ποζατζίδης (76′ Πουρζιτίδης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ