Επιβλητικές νίκες για ΠΑΣ- Απόλλωνα, «γκέλαρε» ο Λεβαδειακός

Επιβλητικές νίκες για ΠΑΣ- Απόλλωνα, «γκέλαρε» ο Λεβαδειακός

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, «ισοπέδωσε» στο δεύτερο τον Απόλλωνα Πόντου, επικρατώντας με το ευρύ 1-6. Επιβλητική νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί του Πλατανιά (4-0), ισοπαλία (1-1) μεταξύ Απόλλωνα Λάρισας και Λεβαδειακού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, «ισοπέδωσε» στο δεύτερο τον Απόλλωνα Πόντου, επικρατώντας με το ευρύ 1-6. Επιβλητική νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί του Πλατανιά (4-0), ισοπαλία (1-1) μεταξύ Απόλλωνα Λάρισας και Λεβαδειακού.

Ο Άγιαξ της Ηπείρου έπειτα από την ισοπαλία με τα Χανιά, επέστρεψε στις νίκες και επικράτησε με το ευρύ 6-1 του Απόλλωνα στην Καλαμαριά, διατηρώντας το +4 από τους διώκτες του. Η ομάδα του Γιαννίκη βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο από γκολ του Τουρσίδη στο 27′, αλλά στο δεύτερο δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης.

Μέσα σε ένα λεπτό (53′-54′) ο Λεό πέτυχε δύο γκολ, για το 1-2, ενώ τον χορό των γκολ για τους Γιαννιώτες ολοκλήρωσαν οι Κρίζμαν (χατ-τρικ) και Ελεφθεριάδης.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Μελέσιος, Δαλιανόπουλος, Φράγκος, Τουρσίδης, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Χριστοδούλου, Τσιάτας, Χατζηκωνσταντίνου, Χατζηαθανασίου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Γώγος, Σιόντης, Κάστρο, Νικολιάς, Ξύδας (24′ λ.τ Παμλίδης), Λέο, Κρίζμαν.

Απόλλων Σμύρνης- Πλατανιάς 4-0

Εύκολο μεσημέρι είχε στη Ριούπολη ο Απόλλων Σμύρνης, που νίκησε 4-0 τον Πλατανιά στη Ριζούπολη και επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες, έπειτα από 3 μήνες. Τον δρόμο για την νίκη άνοιξε ο Μαρκόφσκι στο 20′, ενώ στο 31′ ο Ιωαννίδης έγραψε το 2-0. Ενδιάμεσα είχε αποβληθεί ο Σμιρλάκης από πλευράς φιλοξενούμενων, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Άλλα δύο γκολ σημείωσε η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ με τον Τόμας Μπεντινέλι (62′, 65′), για το τελικό 4-0.

Απόλλων Σμύρνης: Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Λαρέα, Φατιόν, Τσαμπούρης, Βιτλής, Μπλάζιτς, Κολ, Μπεντινέλι, Ιωαννίδης, Μαρκόφσκι

Πλατανιάς: Σούλης, Ουές, Κόπρτσαμ, Τσαμούρης, Μπάμπης, Σμυρλάκης, Λεϊρία, Παπουτσογιαννόπουλος, Λουκίνας, Γκάρας, Γιούσης

Εύκολη νίκη για την ΑΕ Καραϊσκάκης κόντρα στον Εργοτέλη με 3-0, με την ομάδα από την Άρτα να παραμένει στη ζώνη των πλέι οφ, ενώ Απόλλων Λάρισας και Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:
Παρασκεύη 07/02
Χανιά-Κέρκυρα 4-0
(17’ Γιάκος, 29’ Πάνος, 45’+1’ Καρλίτο, 55’ Τριανταφυλλάκος)

Kυριακή 09/02
ΑΕ Καραϊσκάκης-Εργοτέλης 3-0
(16’ Κυβελίδης, 41’ Ψιάνος, 54’ Καπίας)

Απόλλων Σμύρνης-Πλατανιάς 4-0
(20’ Μαρκόφσκι, 31’ Ιωαννίδης, 62’ πέν., 65’ Μπεντινέλι)

Απόλλων Λάρισας-Λεβαδειακός 1-1
(76’ Νούσιος / 16’ Μάντζιος)

Απόλλων Πόντου-ΠΑΣ Γιάννινα 1-6
(27’ Τουρσίδης / 53’, 54’ Λεό, 59’, 79’, 89’ Κριζμάν, 65’ Ελευθεριάδης)

Δευτέρα 10/02
Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας (16:00)

Το πρόγραμμα της επόμενης (17ης) αγωνιστικής:
Εργοτέλης-Απόλλων Λάρισας
ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης
Δόξα Δράμας-Πλατανιάς
Κέρκυρα-Απόλλων Πόντου
Χανιά-ΑΕ Καραϊσκάκης
Λεβαδειακός-Παναχαϊκή

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ