Σπουδαία νίκη με ανατροπή για τον Λεβαδειακό κόντρα στην Παναχαϊκή (2-1)

Σπουδαία νίκη με ανατροπή για τον Λεβαδειακό κόντρα στην Παναχαϊκή (2-1)

Ο Λεβαδειακός πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη με ανατροπή (από 0-1, 2-1) κόντρα στην Παναχαϊκή και ανέβηκε στην 4η θέση της Super League 2. Πρώτη νίκη φέτος για την Κέρκυρα.

Τέσσερα λεπτά έφταναν για τον Λεβαδειακό για να ανατρέψει την κατάσταση και να νικήσει με σκορ 2-1 την Παναχαϊκή!

Οι Πατρινοί προηγήθηκαν με γκολ του Σιατραβάνη στο 15′, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν τη μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 72′ ο Συμελίδης ισοφάρισε και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 76′ έγινε το 2-1 με εκτέλεση πέναλτι του Μάντζιου.

Ο Λεβαδειακός πλέον βρίσκεται στην 4η θέση με 31 βαθμούς και είναι στο -2 από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης. Η Παναχαϊκή έχει μείνει στο -6 από τα play off.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Βήχος, Παντελίδης, Λιάγκας (46′ Κονέ), Μύγας (51′ Κοζορώνης), Μεχία, Ιωαννίδης, Καραχάλιος, Συμελίδης, Μάντζιος (85′ Νίκας), Πολέτο.

Παναχαϊκή: Ατανάτσκοβιτς, Σταμόπουλος, Πατάπης, Ιντζόγλου, Μυτίδης, Ανάκογλου (81′ Φροξυλιάς), Σιατραβάνης, Θεολόγου (32′ Μουστακόπουλος), Κυνηγόπουλος (58′ Μαυρίας), Κοτσώνης, Τσελεπίδης

Στο άλλο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική της Super League 2, η Κέρκυρα πήρε το… ντέρμπι των ουραγών, επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα Πόντου. Σκόρερ ο Παναγιωτίδης στο 91′. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους Φαίακες στο φετινό πρωτάθλημα, οι οποίοι έφτασαν τους… 0 βαθμούς (είχαν ξεκινήσει με -3).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κέρκυρα (Κώστας Χριστοφοράκης): Παγκράτης, Βλάχος, Παναγιωτίδης, Γκίτσης, Ζερβόπουλος, Γεωργακόπουλος, Πεδράο, Μαρλόν (58′ Γκασίδης), Τσάνης (46′ Νικολούδης), Μίσκου, Λεπενιώτης

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Μπαταλαμάς, Δαλιανόπουλος, Καλλίας, Φράγκος, Τουρσίδης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Αμαραντίδης, Χριστοδούλου (80′ Αναστασιάδης), Χατζηαθανασίου, Γιαννακόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ