Απόλλων Πόντου-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-3

Απόλλων Πόντου-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-3

Η ΑΕ Καραϊσκάκης ανέβηκε στην 4η θέση, καθώς επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά. Σκόρερ οι Κυβελίδης, Κούστα και Αλμπάνης για τους φιλοξενούμενους, μείωσε προσωρινά ο Χριστοδούλου στο 52'.

Μεγάλη νίκη για την ΑΕ Καραϊσκάκης!

Η ομάδα της Άρτας επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-1 του Απόλλωνα Πόντου και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση, μαζί με τα Χανιά, στους 31 βαθμούς και στο -2 από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η διαφορά της, μάλιστα, από τον 7ο Απόλλωνα Λάρισας αυξήθηκε στους 4 βαθμούς, αλλά βέβαια ο Καραϊσκάκης έχει και ματς περισσότερο.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο! Αρχικά, στο 28′ έγινε το 0-1, όταν ο Κυβελίδης σούταρε από δεξιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ το 0-2 διαμορφώθηκε στο 32′ με σκόρερ τον Κούστα.

Ο Απόλλων Πόντου μείωσε στο 52′ με σουτ του Χριστοδούλου, ωστόσο ο Καραϊσκάκης «σφράγισε» τη νίκη του στο 86΄με γκολ του Αλμπάνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαΐτζίδης): Μαλέσιος, Λάσκοφ, Αμαραντίδης, Φράγκος, Τουρσίδης, Χριστοδούλου, Καλογέρης, Τσουμάνης, Χατζηαθανασίου, Γιαννακόπουλος (66′ Χατζηκωνσταντίνου), Καλλίας

ΑΕ Καραϊσκάκης (Γιώργος Πετράκης): Μέλκα, Παπανίκου (65′ Καψάλης), Καραγιαννίδης, Καπίας, Παναγιώτου, Μέτσε, Μασούρας, Ψιάνος, Χατζηστραβός, Κούστα, Κυβελίδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ