Συνεχίζει απτόητος ο ΠΑΣ Γιάννινα! (1-2)

Συνεχίζει απτόητος ο ΠΑΣ Γιάννινα! (1-2)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε της Δόξας στη Δράμα με σκορ 2-1 και πλέον έχει διαφορά 10 βαθμών από τους διώκτες του! Εντός εξάδας ο Απόλλων Λάρισας, που νίκησε 3-0 τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά!

Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την πορεία ανόδου στη Super League!

Oι Γιαννιώτες επικράτησαν με σκορ 2-1 της Δόξας Δράμας εκτός έδρας και έφτασε τους 46 βαθμούς. Πλέον, η διαφορά τους από τον 2ο Απόλλωνα Σμύρνης είναι στους 10 βαθμούς, αν και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει ένα ματς λιγότερο.

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 21′ με κοντινή προβολή του Κριζμάν και εκεί φάνηκε πως θα έχει εύκολο απόγευμα. Ωστόσο, στο 63′ έγινε το 1-1 για τη Δόξα, χάρη σε κεφαλιά του Κρητικού και εκεί το ματς πήρε… φωτιά. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τρόπο, όμως, να… αποδράσουν στο φινάλε. Για την ακρίβεια, στο 90+4′, ο Λεό, που είχε μπει λίγο νωρίτερα αλλαγή, λύτρωσε την ομάδα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα, Σιώπης, Κουκόλης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Πλέγας, Κόντος (59′ Χάμπτον), Πινδώνης (82′ Μαρκοπουλιώτης), Σαμπανίδης, Κρητικός (90’+1′ Αποστολίδης), Ρόβας

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Λιάσος (74′ Κάστρο), Νικολιάς (74′ Λεό), Παμλίδης, Ελευθεριάδης (63′ Ξυδάς), Κρίζμαν

Στο άλλο ματς της Παρασκευής (28/2), ο Απόλλων Λάρισας πήρε εύκολο «διπλό» με σκορ 3-0 στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου και μπήκε στην εξάδα της Super League 2. Σκόρερ για την ομάδα της Λάρισας οι Χατζής (67′), Σιφναίος (81′) και Μπαστακός (90΄+3′).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ