Νίκες για Απόλλωνα Σμύρνης και Χανιά (vid)

Νίκες για Απόλλωνα Σμύρνης και Χανιά (vid)

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της ΑΕ Καραϊσκάκης και παραμένει σταθερά στη 2η θέση της Super League 2. Νίκη και για τα Χανιά κόντρα στην Παναχαϊκή με το ίδιο σκορ.

Πολύ σημαντική νίκη με σκορ 2-1 στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος παραμένει σταθερά στη 2η θέση της Super League 2 με 39 βαθμούς. Η ομάδα της Άρτας είναι ακόμα στην εξάδα των play off, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση με 31 πόντους.

Μόλις στο 2′ άνοιξε το σκορ ο Πατράλης για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου. Στο 62′, μάλιστα, ο Μπεντινέλι έκανε το 2-0 για τον Απόλλωνα και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με γκολ του Χατζηστραβού στο 67′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕ Καραϊσκάκης (Πετράκης): Μέλκα, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Καπίας, Μέτσε (83′ Μπουργάνης), Μασούρας, Κούστα (59′ Τσούτσης), Χατζηστραβός, Ψιάνος, Κυβελίδης.

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Κυριακίδης, Βιτλής (88′ Βάρκας), Χουχούμης, Λαρέα, Φατιόν, Μπλάζιτς, Ιριτιέρ (54′ Ιωαννίδης), Πατράλης, Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι (74′ Κύργιας).

Δείτε τα highlights του αγώνα ΑΕ Καραϊσκάκης-Απόλλων Σμύρνης:

Στο άλλο ματς της ημέρας, τα Χανιά νίκησαν 2-1 την Παναχαϊκή και ανέβηκαν στους 37 βαθμούς όντας στην 3η θέση. Όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Στο 4′ ο Κάσσος άνοιξε το σκορ για την κρητική ομάδα, στο 15′ έγινε το 1-1 από τον Μαυρία, ενώ το τελικό 2-1 των γηπεδούχων διαμόρφωσε ο Γιάκος με κεφαλιά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Τριανταφυλλάκος, Παναγιωτούδης, Γιάκος (59′ Κάρλος), Σουντουρά (45′ λ.τ Δημητριάδης), Βρεττός (83′ Βασιλείου), Κάσσος, Κουσκουνάς.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Μαυριάς, Μυτίδης, Ανάκογλου, Μουστακόπουλος (86′ Αντωνακόπουλος), Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Τσελεπίδης, Σταυρόπουλος (62′ Πατρώνης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ