Πλατανιάς – ΑΕ Καραϊσκάκης 1-0

Πλατανιάς – ΑΕ Καραϊσκάκης 1-0

Ο Πλατανιάς επικράτησε της ΑΕ Καραϊσκάκης με 1-0 στα «Περιβόλια» και μείωσε την απόσταση του από τα πλέι οφ στους τέσσερις βαθμούς, με δυο αγωνιστικές να απομένουν.

Μεγάλη νίκη που τον κρατάει  σε τροχιά εισόδου στα Πλέι Οφ πέτυχε ο Πλατανιάς απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκη για την 20η  αγωνιστική της Super League 2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Λουκίνα ο οποίος κέρδισε το πέναλτι στο 86΄, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ. Στην φάση αυτή αποβλήθηκε και ο Καπία εξαιτίας του μαρκαρίσματος που έκανε στον Λουκίνα. Μετά την νίκη αυτή οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση και στο -4 από την είσοδο στα πλέι Οφ. Από την άλλη πλευρά η ΑΕ Καραϊσκάκης έμεινε στους 31 βαθμούς και στην 5η θέση στην βαθμολογία.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Σούλης, Μπάμπης, Κατσαρός, Τσαμούρης, Σάαντο, Κόρτσταμ, Παπαδόπουλος, Κωστίκος (77′ Βουκελάτος), Λουκίνας, Οικονόμου (54′ Λεϊρία), Γιούσης.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γιώργος Πετράκης): Μπουργάνης, Παναγιώτου, Χατζηστραβός, Καπίας, Ψιάνος, Μέτσε (67′ Γυφτοκώστας), Μασούρας (88′ Κούστα), Βλάχος, Καψάλης, Κυβελίδης (57′ Αλμπάνης), Τσούτσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ