Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Το ήξερες, το έπαιξες;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κανακούδης: «Έναν τίμιο άνθρωπο χρειάζεται ο Ηρακλής»

Αναγκαίο να βρεθεί ένας τρόπος να επιστρέψει άμεσα η ομάδα στη Superleague, χαρακτήρισε ο αμυντικός Πέτρος Κανακούδης.

Κανακούδης: «Έναν τίμιο άνθρωπο χρειάζεται ο Ηρακλής» | to10.gr

Καταστροφική χαρακτήρισε για τον Ηρακλή την παραμονή στις ερασιτεχνικής κατηγορίες, ο αμυντικός Πέτρος Κανακούδης. Ο έμπειρος στόπερ υποστήριξε ότι ο Ηρακλής ανήκει στη Superleague και πρέπει να βρεθεί τρόπος να επιστρέψει άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κανακούδη στον Metropolis:

«Προσπαθούμε να είμαστε καλά, όσο το δυνατόν με αυτά που συνέβησαν. Δεν είμαι απογοητευμένος, απλώς, και ένα παραπάνω για το ποδόσφαιρο που αγαπάμε εμείς οι αθλητές, ελπίζω σύντομα να διορθώνονται τα πράγματα, αν δεν μπορούν να γίνουν όπως ήταν πριν.

Ήταν που ήταν δύσκολα τα πράγματα στον Ηρακλή τα τελευταία δέκα χρόνια, αλλά και για τον αθλητισμό γενικότερα, ήρθε και η πανδημία να τα κάνει ακόμη δυσκολότερα. Ίσως ένας ενδιαφερόμενος τώρα να ενισχύει την αμυντική του στάση. Ο Ηρακλής, πάντως, είναι μία ομάδα που έχει όλες προδιαγραφές να μεγαλουργήσει. Έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, απλά χρειάζεται ένα τίμιο άνθρωπο που να προσφέρει αλήθεια και ειλικρίνεια.

Πρέπει να βρεθεί ΑΦΜ. Δεν αρμόζει στον Ηρακλή να παίζει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν παίκτη και καμία ομάδα, απλά ο Ηρακλής ανήκει στην μεγάλη κατηγορία. Και από άποψη κόσμου και από εμπορική, αλλά και από δυναμική, του αρμόζει να αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία. Θα χάσει και άλλο την αίγλη της η ομάδα αν συνεχίσει να παίζει σε ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Αν ανεβαίνει κάθε χρόνο για να φτάσει στην Super League χρειάζεται έξι χρόνια. Έγινε ότι έγινε φέτος, καλώς έγινε, αλλά από εδώ και μετά πρέπει να βρεθεί λύση, όλοι αυτοί που οδήγησαν τον Ηρακλή εδώ να συνετιστούν και να πουν φτάνει.»