Παναχαϊκή: Παρουσιάστηκε ο Ελευθερόπουλος

Παναχαϊκή: Παρουσιάστηκε ο Ελευθερόπουλος

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό, ωστόσο, τώρα έγινε και επίσημο. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής και ο άνθρωπος που θα την οδηγήσει στην επιστροφή της στην Σούπερλιγκ 1. Ο 43χρονος κόουτς παρουσιάστηκε μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα ενώ ο ίδιος, μέσα από δηλώσεις του, έδειξε ότι ανυπομονεί να πιάσει δουλειά με την νέα του ομάδα.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, αναμένεται να αναλάβει την 9η ομάδα της προπονητικής του καριέρας, μετά τους Πανιώνιο, ΑΕΚ Λάρνακας, Ολυμπιακό Βόλου, Πανθρακικό, Βέροια, Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρα και Ηρακλή. Στον τελευταίο, μάλιστα, έμεινε για μόλις ένα μήνα (!), δηλαδή από τις 14 Νοεμβρίου του 2018 μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Στις δηλώσεις του, ανέφερε: «Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά, να σου δίνουν το χρίσμα του προπονητή της Παναχαϊκής. Είναι βαριά η κληρονομιά μιλάμε για μία πολύ μεγάλη ομάδα. Υπάρχουν κάποιες ομάδες σε όλες τις χώρες που το σε ποια κατηγορία βρίσκονται τυχαία, δεν έχει καμία σημασία όσο το μέγεθος τους. Σαφέστατα η Παναχαϊκή ανήκει σε μία από αυτές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι εγώ και οι συνεργάτες μου που αποτελούμε μέλη αυτής της ομάδας. Από τις πρώτες κουβέντες που έκανα με τον πρόεδρο συνάντησα έναν άνθρωπο πολύ φιλόδοξο και με έπεισε πάρα πολύ γρήγορα, ενώ με τον Νίκο (σ.σ. Λουμπαρδέα) έχουμε συνεχή-καθημερινή επαφή και υπάρχει ταύτιση απόψεων και το ίδιο κίνητρο. Είμαστε άνθρωποι φιλόδοξοι και ευελπιστούμε να καταφέρουμε να πάμε την Παναχαϊκή εκεί που ανήκει. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό, δεν ξέρω αν θα πάρει πρωτάθλημα γιατί κρίνεται στις λεπτομέρειες. αλλά πρωταθλητισμό αυτή η ομάδα επιβάλλεται να κάνει. Αυτό που ξέρω στα τόσα χρόνια σαν προπονητής, είναι ότι όλοι θέλουν τη νίκη. Λίγοι όμως είναι διατεθειμένοι να μοχθήσουν για να την πάρουν. Οπότε αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε εμείς από την πλευρά μας είναι ότι θα μοχθήσουμε όσο χρειάζεται για να πάρουμε τη νίκη. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Είναι πολύ όμορφο το αθλητικό κέντρο, το πούλμαν είναι υπέροχο και ελπίζω να ξεκινήσει από εδώ ένα ταξίδι που θα κάνει περήφανη όλη την πόλη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ