Ολυμπιακός : Ο Μέντες φέρνει πρόταση για Σα

Ολυμπιακός : Ο Μέντες φέρνει πρόταση για Σα

Ο μάνατζερ του Ζοσέ Σα, Ζόρζε Μέντες φέρεται να έχει έτοιμη πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρω από την Premier League για την απόκτηση του Πορτογάλου κίπερ.

Ο Ζοσέ Σα μετά από την εκπληκτική σεζόν που διανύει με τα χρώματα του Ολυμπιακού, έχει εκτοξεύσει την αξία του και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων του εξωτερικού.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας φέρεται να απασχολεί την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και την Πόρτο, όμως τη μεγαλύτερη «πέραση» φαίνεται να την έχει στο Νησί, με τον ατζέντη του μάλιστα, Ζόρζε Μέντες να είναι έτοιμος να φέρει και πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού για τον Σα.

Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», ο μάνατζερ του Πορτογάλου τερματοφύλακα παρουσιάζεται αρκετά ενεργός τις τελευταίες ημέρες ιδιαίτερα στην Premier League και υποστηρίζει πως έχει στα σκαριά πρόταση 10 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το δημοσίευμα κάνει λόγο και για ομάδα του Λονδίνου που είναι διατεθειμένη να καταθέσει αυτό το ποσό, ενώ στην Αγγλία μιλούν για έντονο ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον Σα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μέντες ψάχνεται στην αγορά για τον Σα, ενώ στο Νησί γίνεται αναφορά και για ακόμη μια ομάδα που κινείται για τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ