ΠΑΟΚ : Στο στόχαστρο της Χετάφε ο Μαουρίσιο

ΠΑΟΚ : Στο στόχαστρο της Χετάφε ο Μαουρίσιο

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και μια από τις ομάδες που ενδιαφέρει η περίπτωση του είναι και η Χετάφε.

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τον ΠΑΟΚ, αφου συμφώνησε μεν να ανανεώσει, αλλά προς το παρόν μόνο μέχρι να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αναμένεται να έχει μέσα στο καλοκαίρι και πιθανότατα τις επόμενες μέρες νέες επαφές με την πλευρά της διοίκησης του Δικεφάλου του βορρά προκειμένου να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους, όμως ο Μαουρίσιο έχει κι άλλες περιπτώσεις να κοιτάξει για το μέλλον του.

Το ενδιαφέρον γύρω από τον Βραζιλιάνο είναι έντονο και μάλιστα όλο και αυξάνεται, καθώς φέρεται να προστέθηκε στη λίστα με τους ενδιαφερόμενους και η Χετάφε. Στην Ισπανία μάλιστα υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η μαδριλένικη ομάδα θέλει τον Βραζιλιάνο χαφ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι Μαδριλένοι, λοιπόν, παρακολουθούν την περίπτωση του έμπειρου μέσου, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί και για τη Μαρσέιγ, με τον ΠΑΟΚ όμως να αναμένεται να έχει επαφές με την πλευρά του παίκτη τις επόμενες μέρες για να τον πείσει να παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ