Το CAS πετάει την μπάλα στην εξέδρα…

Το CAS πετάει την μπάλα στην εξέδρα…

Το CAS αποφάσισε να κάνει δεκτές και τις δύο προσφυγές, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και να στείλει εκ νέου την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ επέστρεψε την υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης το CAS. Το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο ουσιαστικά έκανε εν μέρει δεκτές και τις δύο προσφυγές, και του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ και γύρισε την υπόθεση πίσω στην Επιτροπή Εφέσεων για να δικάσει εκ νέου την υπόθεση.

Από την στιγμή που το CAS αποφάσισε να γυρίσει πίσω την υπόθεση τότε οι 7 βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί από τον ΠΑΟΚ επιστρέφονται έως ότου αποφασιστεί εκ νέου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αν υπάρχει ή όχι πολυιδιοκτησία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.

Σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι πως το CAS αναγνωρίζει στον Ολυμπιακό έχει έννομο συμφέρον και πως είναι διάδικος στην υπόθεση.

Πλέον η υπόθεση μετά την απόφαση του CAS επιστρέφει ξανά στα ελληνικά δικαστήρια και αυτό σημαίνει πως αν η απόφαση είναι εκ νέου πολυιδιοκτησία τότε, λογικά αν δεν προλάβει να εκδικαστεί έως ότου επικυρωθεί η βαθμολογία, η αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΟΚ θα ισχύσει για το νέο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ