Ένινγκ : «Κερδίζουμε τον ΟΦΗ και κλειδώνουμε την πέμπτη θέση»

Ένινγκ : «Κερδίζουμε τον ΟΦΗ και κλειδώνουμε την πέμπτη θέση»

Παρά τα πάμπολλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης, ο Μίχαελ Ένινγκ έχει εστιάσει μόνο στη νίκη όσον αφορά το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ το Σάββατο 11/7 στις 20:00. Ο προπονητής της ομάδας, Μίχαελ Ένινγκ τόνισε πως η νίκη αποτελεί μονόδρομο ώστε να καταφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» να κλειδώσουν την πέμπτη θέση στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Γερμανός προπονητής στην Nova: 

Για τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεσή του: «Ναι. Κάθε μέρα έχουμε την ίδια ερώτηση. Είμαστε καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Έκανε σήμερα προπόνηση και ο Σόουζα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμος για την βασική ενδεκάδα. Θα είναι μαζί μας στην Κρήτη και θα δούμε αύριο πριν το παιχνίδι».

Για το αν θα μείνει εκτός αποστολής κάποιος παίκτης: «Αυτή την στιγμή μπορούμε να πούμε ότι θα έρθουν όλοι μαζί μας. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν είναι ακριβώς τραυματίες αλλά έχουν κάποιους πόνους και θα δούμε μέχρι την τελευταία στιγμή».

Για το αν το ματς με τον ΟΦΗ είναι πιο εύκολο από αυτά με ΑΕΚ και Ολυμπιακό: «Θα είναι και το αυριανό παιχνίδι δύσκολο, όπως και τα προηγούμενα. Παίζουμε εκτός έδρας, σε ξένο γήπεδο. Παίζουμε με μια ομάδα η οποία θέλει να μας κερδίσει και να πάρει την έκτη θέση από εμάς. Εγώ έχω ξεκάθαρο στόχο να πάμε και να κερδίσουμε για να κλειδώσουμε εμείς την πέμπτη θέση. Έχουμε προβλήματα, έχει και ο αντίπαλος προβλήματα. Είμαστε δύο ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Εμείς πάμε ξεκάθαρα για την νίκη και την πέμπτη θέση».

Για το αν έχει περάσει αυτό το σκεπτικό στα αποδυτήρια: «Αυτός είναι ο στόχος και στα αποδυτήρια. Δεν παίζουμε σε κανένα παιχνίδι απλά για να παίξουμε. Ακόμα και με τον Ολυμπιακό βάλαμε δύο γκολ και δεν παρατήσαμε το παιχνίδι. Γύρισε και ο Φετφατζίδης. Αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς. Είμαστε on fire και πάμε για να κερδίσουμε».

Για το αν κάνει σκέψεις για την επόμενη σεζόν: «Ασφαλώς. Εδώ και καιρό υπάρχουν σκέψεις και σχέδια. Έχουμε τρία παιχνίδια ακόμη, μέσα σε μια εβδομάδα. Υπάρχει κόπωση και πνευματική κούραση στους παίκτες. Θέλουμε να τελειώσουμε πρώτα το πρωτάθλημα με καλό τρόπο και όσοι είμαστε υπεύθυνοι να δούμε τι θα κάνουμε για την επόμενη σεζόν. Πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα με την FIFA».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ