Καρέρα : «Όνειρό μου η Γιουβέντους – Κύπελλο και Champions League με την ΑΕΚ»

Καρέρα : «Όνειρό μου η Γιουβέντους – Κύπελλο και Champions League με την ΑΕΚ»

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε σε Μέσο της Γιουβέντους και εξέφρασε για ακόμη μία φορά την επιθυμία του να προπονήσει κάποια στιγμή την «Κυρία» ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του με την ΑΕΚ.

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Αταλάντα (11/7 22:45) για την 32η αγωνιστική της Serie A και θέλει νίκη για να ξεπεράσει τη βαριά ήττα από τη Μίλαν την περασμένη Τρίτη. Με αφορμή αυτό το παιχνίδι, το «TuttoJuve.com» ζήτησε από τον Μάσιμο Καρέρα να μιλήσει για την αγαπημένη του Γιούβε και μεταξύ άλλων, ο προπονητής της ΑΕΚ, τόνισε και πάλι το μεγάλο του όνειρο, να προπονήσει τους «μπιανκονέρι».

Όσο για την Ένωση, ο Ιταλός τεχνικός επισήμανε ότι στόχος για τη φετινή σεζόν είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το ματς της Γιουβέντους με την Αταλάντα: «Θα είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ισχυρών ομάδων. Η Γιούβε έχει ποιοτικούς παίκτες, όπως και η Αταλάντα. Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει κανένα φαβορί, είναι 50-50».

Αν είναι καλύτερο για τη Γιουβέντους να αντιμετωπίσει έναν ισχυρό αντίπαλο μετά την άσχημη βραδιά με τη Μίλαν: «Είναι καλύτερο που παίζουμε άμεσα. Πιστεύω ότι η ήττα από τη Μίλαν είναι παρελθόν, σε τελική ανάλυση, δεν υπάρχει χρόνος να μείνουμε εκεί».

Aν μπορεί αυτό το ματς να είναι καθοριστικό για τη Γιουβέντους όσον αφορά τον τίτλο: «Η Αταλάντα είναι σίγουρα ένα σκληρό εμπόδιο και πρέπει να αντιμετωπιστεί με τον σωστό ανταγωνισμό. Αν η Γιουβέντους κερδίσει, νομίζω ότι θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για να κερδίσει τον τίτλο γιατί θα κρατήσει μια σημαντική διαφορά από τη Λάτσιο ενόψει και του μεταξύ τους ματς» (σ.σ. 34η αγωνιστική)

Για το έργο του Σάρι: «Κατά τη γνώμη μου κάνει εξαιρετική δουλειά. Για να παίξει όπως θέλει όμως ο Σάρι χρειάζεται χρόνος και ίσως κάποιο πιο λειτουργικό στοιχείο στις ιδέες του».

Για τον Ντε Λιχτ: «Είναι ένας υπέροχος τύπος: έχει υπέροχη προσωπικότητα, τεχνική και ποιότητα».

Για τον Κόντε και το αν θα είναι εντελώς αποτυχημένη η σεζόν για εκείνον αν δεν πάρει ούτε το Europa League: «Δεν το πιστεύω. Ξαναφτιάχνει την ομάδα. Έπειτα, υπάρχουν πράγματα που συχνά καθορίζουν τους αγώνες και χάνεις πόντους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Για την ΑΕΚ και τη μάχη για τη δεύτερη θέση: «Θέλουμε να προκριθούμε στο Champions League της επόμενης σεζόν κι έχουμε και τον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό».

Για το Champions League και το Final Eight: «Όλοι μπορούν να κερδίσουν το τρόπαιο με αυτόν τον τρόπο διεξαγωγής».

Για το αν ονειρεύεται να προπονήσει τη Γιουβέντους στο μέλλον: «Σίγουρα. Είμαι οπαδός της Γιούβε και για μένα θα ήταν το καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ