ΑΕΚ : Με το μυαλό στα playoffs

ΑΕΚ : Με το μυαλό στα playoffs

Η ΑΕΚ εχει στραμμένη την προσοχή της αποκλειστικά στα εναπομείναντα ματς με στόχο την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Σε δεύτερη μοίρα ο σχεδιασμός και οι μεταγραφές.

Στην ΑΕΚ έχουν θέσει ξεκάθαρους στόχους και αυτοί δεν είναι άλλοι από την κατάληψη της δεύτερης θέσης στα playoffs της Superleague και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Στην Ένωση λοιπόν είναι αποφασισμένοι να καλύψουν ολόκληρη τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στα τρία ματς που απομένουν, αφού όπως δήλωσε και ο Μάσιμο Καρέρα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπολόγιζαν μαζί με την αφαίρεση βαθμού του ΠΑΟΚ.

Η προσοχή όλων στην ΑΕΚ είναι στα τρία ματς και αποκλειστικά εκεί αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με την Ένωση να ψάχνει το 3χ3 για να πάρει τη δεύτερη θέση από τον ΠΑΟΚ. Φυσικά χρειάζεται τρεις βαθμούς παραπάνω από τον ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι αν κερδίσει στο μεταξύ τους ματς στο ΟΑΚΑ θα είναι φαβορί για τη δεύτερη θέση.

Στόχος της ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή στα ματς που αμένουν και αυτό είναι το μόνο που έχουν στο μυαλό τους στην «Ένωση» με τα μεταγραφικά να περνούν σε δεύτερο πλάνο, όπως φυσικά και η παραμονή παικτών όπως ο Σέρχιο Αραούχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ