ΠΑΟΚ : Κρατούν και πάλι τις τύχες στα χέρια τους

ΠΑΟΚ : Κρατούν και πάλι τις τύχες στα χέρια τους

Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ, μετά την επιστροφή των 7 βαθμών, επέστρεψε στη 2η θέση και τώρα παίκτες και προπονητής καλούνται να σηκώσουν το ανάστημα τους και να δείξει πως ακόμα είναι ζωντανοί.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, μετά την απόφαση του CAS να επιστρέψει τους επτά βαθμούς που κέρδισε στο χορτάρι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο «Δικέφαλος του Βορρά» να ανέβει και πάλι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα από το -4 να βρεθεί στο +3 από την ΑΕΚ. Οι παίκτες και ο Αμπέλ Φερέιρα κρατούν και πάλι τις τύχες στα χέρια τους.

Η ψυχολογική ώθηση που έχουν, αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για την προσπάθεια που καλούνται να κάνουν έως το τέλος των play off. Είναι απαραίτητο να διορθωθούν τα κακώς κείμενα, να παίξει η ομάδα με όλες της, τις δυνάμεις για την επίτευξη του στόχου και να αποδείξει μέσα στο γήπεδο πως διαθέτει τα ψυχικά αποθέματα.

Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες, πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους πως έχουν υποχρέωση να υπερβάλλουν εαυτούς για να φθάσουν σε νίκες που θα οδηγήσουν την ομάδα στα προκριματικά του Champions League. Η απογοητευτική πορεία, που έχουν διαγράψει οι Ασπρόμαυροι μέχρι τώρα στα play off (2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και μάλιστα μέσα στην Τούμπα), δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ καλείται να βγάλει αντίδραση αρχής γινομένης αύριο (12/7) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Αν ο ΠΑΟΚ, επαναλάβει εμφανίσεις, σαν κι αυτή της περασμένης Τετάρτης εναντίον του Παναθηναϊκού, δεν θα έχει καμία τύχη απέναντι στους Ερυθρόλευκους.

Ο ΠΑΟΚ έχει 68 βαθμούς, η ΑΕΚ 65 και όλα θα κριθούν στις τρείς τελευταίες αγωνιστικές. Ο Δικέφαλος χρειάζεται πρακτικά δύο ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ ή μία νίκη και μία ισοπαλία στα δύο εκτός έδρας ματς που ακολουθούν και φυσικά μία νίκη επί του Άρη για να «τελειώσει» την υπόθεση της δεύτερης θέσεως.

Νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα αναμένεται να είναι ο Εσίτι, με τον Αμπέλ Φερέιρα να περιμένει να δει τι θα γίνει με τους Πέλκα, που θα δοκιμάσει σήμερα το πρωί, αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και Ίνγκασον. Στην αποστολή θα βρεθεί ο Βιερίνια, ενώ σίγουρα θα υπάρξουν περισσότερες αλλαγές στην αρχική 11αδα σε σχέση με την ομάδα που παρατάχθηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ