Κρίστιτσιτς: «Έχουμε τρεις τελικούς, έξτρα κίνητρο η απόφαση του CAS»

Κρίστιτσιτς: «Έχουμε τρεις τελικούς, έξτρα κίνητρο η απόφαση του CAS»

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς μίλησε για τα νέα δεδομένα στη βαθμολογία μετά την απόφαση του CAS, για τα εναπομείναντα ματς της ΑΕΚ, αλλά και τους στόχους της Ένωσης.

Ο Νέναντ Κριστιτσίτς σε δηλώσεις του στη Nova αναφέρθηκε στην πορεία της ΑΕΚ στα Playoffs, αλλά και τα νέα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα με την Ένωση να απέχει τρεις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ μετά την απόφαση του CAS.

Ακόμα ο Σέρβος μέσος μίλησε για τα εναπομείναντα ματς τονίζοντας πως η ΑΕΚ θα δώσει τρεις τελικούς, ενώ ξεκαθάρισε ότι η απόφαση του CAS είναι έξτρα κίνητρο.

«Δεν αλλάζει κάτι. Έχουμε τρεις τελικούς. Μια τέτοια απόφαση θα πρέπει να μας δώσει έξτρα ώθηση για να τα καταφέρουμε».

Ο Σέρβος αμυντικός μέσος της ΑΕΚ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Παναθηναϊκό χαρακτηρίζοντάς τον «μια ομάδα με ποιότητα στην επίθεση και καλή οργάνωση τακτικά», ενώ για την κούραση που έχει καταβάλει τους παίκτες:

«Όταν έχεις στόχο να συμμετέχεις στο Champions League και να κερδίσεις το Κύπελλο δίνεις τα πάντα που μπορείς. Δεν σκέφτεσαι την κούραση».

Ο 30χρονος χαφ αποκαλύπτει τους λόγους της αναγέννησής του με τον ερχομό του Μάσιμο Καρέρα, τονίζει ότι πλέον απολαμβάνει περισσότερο το ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ, αλλά και τι τον εκνευρίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ